Σε μια τεράστια χορηγική συμφωνία προχώρησε η Ferrari. Η ιταλική ομάδα απέκτησε χορηγό τη Hewlett Packard και πλέον θα ονομάζεται Scuderia Ferrari HP. Αυτό θα είναι το πλήρες όνομα της Ferrari στη Formula 1.

Η HP είναι μια εταιρεία-κολοσσός στον χώρο της τεχνολογίας και πλέον, αρχής γενομένης από το γκραν πρι του Μαϊάμι, το λογότυπό της θα κοσμεί και τα μονοθέσια της Ferrari. Η μεταξύ τους, θα είναι η πιο επικερδής χορηγική συμφωνία που έχει κάνει ομάδα της Formula 1.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, Μπενεντέτο Βίνια, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του ενόψει της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Ο ιδρυτής μας κληροδότησε σε εμάς τη συνεχή θέλησή του για πρόοδο. Από αυτό πηγάζει η προσπάθειά μας να καινοτομούμε στους δρόμους και στις πίστες, καθώς δεσμευόμαστε και για ένα βιώσιμο μέλλον, από την ουδετερότητα του άνθρακα μέχρι την εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Στην HP βρήκαμε τις ίδιες αξίες, οι οποίες την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας και να αντιμετωπίσουμε μαζί νέες ευκαιρίες και προκλήσεις».

Διαβάστε ακόμη: