Υλικό από κάμερες ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που δύο υπάλληλοι της TSA φέρονται να έκλεψαν τουλάχιστον 600 δολάρια σε μετρητά και άλλα αντικείμενα από τις αποσκευές ανυποψίαστων επιβατών σε αεροδρόμιο της Φλόριντα.

Ο Josue Gonzalez, 20 ετών, και ο Labarrius Williams, 33 ετών, καταγράφηκαν από την κάμερα καθώς φέρονται να έψαχναν τις τσάντες των ταξιδιωτών που περίμεναν να περάσουν από τον σαρωτή στο σημείο ελέγχου Ε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι τον Ιούνιο.

Οι εργαζόμενοι της TSA συνελήφθησαν τον Ιούλιο, όταν οι αρχές επιβολής άρχισαν να ερευνούν τους ισχυρισμούς για κλοπές που συνέβαιναν στο σημείο ελέγχου, ανέφερε το NBC6.

Βίντεο από το σημείο ελέγχου δείχνει τους δύο κατηγορούμενους κλέφτες στο τμήμα παράδοσης αποσκευών του σημείου ελέγχου, καθώς συνεργάζονταν για να πάρουν χρήματα από πορτοφόλια και πορτοφόλια που περνούσαν από μπροστά τους στο μηχάνημα ακτίνων Χ.

Σε κάποιο σημείο, το θρασύτατο ζευγάρι στεκόταν ο ένας δίπλα στον άλλο και φαινόταν να συνομιλεί, ενώ ο Williams έψαχνε κρυφά σε μια μαύρη τσάντα, αφαιρώντας ένα αντικείμενο και αφήνοντάς το στον κάδο μέχρι που ο Gonzalez μετακίνησε τον κάδο στον ιμάντα μεταφοράς και τσέπωσε το αντικείμενο, σύμφωνα με το βίντεο που εξασφάλισε το NBC Miami.

Διαβάστε ακόμη: