To ότι κάτι δεν πάει καλά στην κυβέρνηση και ορισμένοι υπουργοί δεν θέλουν να πουν ούτε καλημέρα μεταξύ τους ,είναι γνωστό και το έχουμε καταγράψει πολλές φορές.

Σήμερα αποκαλύφθηκε ένα ακόμη χάσμα : Πρόκειται για τη διαφορετική άποψη για τη διατίμηση του νερού στη Θεσσαλία που ανακοίνωσε στην αρχή της βδομάδας ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Όπως έχουν αποκαλύψει πολλά ρεπορτάζ η τιμή στην οποία διατίθεται το νερό στην περιοχή της θεομηνίας είναι κατά 30% ακριβότερη από τη μέση τιμή στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, «επιδοτείται» δηλαδή κατά κάποιο τρόπο η αισχοκέρδεια, αφού δίνεται η ευκαιρία για κερδοσκοπία και αύξηση τιμών στις συσκευασίες νερού που πωλούνται σε όλη τη χώρα.

Το γεγονός επισήμανε το πρωί προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη στην εκπομπή του ΑΝΤΙ ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο υπουργός θα μπορούσε να απαντήσει απλά πως το θέμα δεν αφορά τις αρμοδιότητες του και να σταμάταγε εκεί.

Φρόντισε όμως να καρφώσει τον συνάδελφο του, απαντώντας ότι « δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό , ρωτήστε τον κύριο Σκρέκα».

Πως το έλεγε ο αμίμητος Ντίνος Ηλιόπουλος; «Είμαστε μια ατμόσφαιρα» ( στην κυβέρνηση ).

Διαβάστε ακόμη: