Φήμες ολοένα και πιο έντονες θέλουν την 2K Sports, την εταιρεία πίσω από τα θρυλικά NBA 2K, να ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία του FIFA, μετά την αποχώρηση της EA Sports.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που η EA Sports, κυκλοφόρησε το EA FC 24, αφήνοντας ωστόσο ένα κενό στην αγορά το οποίο θα μπορούσε να καλύψει η 2K Sports, όντας ίσως η πιο κατάλληλη εταιρεία για να διαχειριστεί ένα τόσο ιστορικό brand.

Σύμφωνα με τον γνωστό insider kurakasis, οι FIFA και Take-Two/2K Sports φαίνεται ότι έχουν έρθει σε συμφωνία. Ο kurakasis, ωστόσο θέλοντας να διατηρήσει επιφυλάξεις, μίλησε με σιγουριά μόνο για την ανακοίνωση του “LEGO 2K Goooal!”, ενός ποδοσφαιρικού τίτλου που αναπτύσσει η Take-Two.

Η ανακοίνωση του LEGO 2K Goooal αναμένεται κοντά στην περίοδο του Euro 2024, με τον kurakasis να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η 2K Sports να ξεκαθαρίσει εκείνη την περίοδο και τα όποια σενάρια για το FIFA.

Μία τέτοια κίνηση θα αποτελούσε χτύπημα στην EA, καθώς η 2K θα κλέψει δημοσιότητα από το δωρεάν DLC update που θα βάλει την διοργάνωση του Ευρωπαικού Κυπέλλου στο EA FC 24.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν η 2K Sports θα αναλάβει τα ηνία του FIFA, φέρνοντας μία νέα εποχή στα ποδοσφαιρικά video games καθώς και έναν πιθανό ανταγωνιστή για την ΕΑ.

Διαβάστε ακόμη: