Η 27άχρονη παίκτρια της Τσέλσι ποζάρει μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος βρίσκεται στο εξώφυλλο του διάσημου ηλεκτρονικού παιχνιδιού για τρίτη διαδοχική χρονιά.

«Δύο εκπληκτικοί επιθετικοί. Μία απόλυτη σύμπραξη», ανέφερε στα κοινωνικά δίκτυα η EA Sports, που λανσάρει το παιχνίδι. Η Κερ κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι για την εφετινή σεζόν, ως πρώτη σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος γυναικών.

Η Σαμ Κερ σημείωσε 20 τέρματα στο πρωτάθλημα, βοηθώντας την Τσέλσι να κατακτήσει τον τίτλο αλλά και το κύπελλο Αγγλίας. Ακόμη, κέρδισε τα βραβεία της Καλύτερης Παίκτριας τόσο στην ψηφοφορία των παικτριών, όσο και των δημοσιογράφων.

Μέχρι σήμερα, οι γυναίκες είχαν βρεθεί στο εξώφυλλο του διάσημου παιχνιδιού μονάχα σε περιφερειακές εκδόσεις. Η Άλεξ Μόργκαν και η Κριστίν Σινκλέρ μαζί με τον Λιονέλ Μέσι ήταν στο εξώφυλλο του FIFA που κυκλοφόρησε το 2016 στη Βόρεια Αμερική.

Εκείνη η έκδοση ήταν η πρώτη που είχε γυναικείες ομάδες. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος του διάσημου παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει από την ΕΑ Sports.