Για τον γάμο τους στην Κρήτη, αυτή την εβδομάδα, ετοιμάζονται Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ μετά τον γάμο τους στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες, ετοιμάζονται να παντρευτούν και στην Ελλάδα.

Οι δύο άνδρες είχαν συνάψει στο παρελθόν σύμφωνο συμβίωσης και είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό τον γάμο τους.

Κασσελάκης – Τάιλερ: Η σκληρή προπόνηση πριν τον γάμο στην Κρήτη

Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο χωριό Σκινέ στα Χανιά, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.Μάλιστα, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Στο τέλος του μήνα, και συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου, το ζευγάρι θα κάνει και τον πολιτικό του γάμο στην Κρήτη για να σφραγίσει την ευτυχία του, με τις προετοιμασίες να έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μπακμπέθ που ούτως ή άλλως προσέχουν τον εαυτό τους, κάνουν πολύ σκληρή προπόνηση αφιερώνοντας πολλές ώρες στη γυμναστική, για να είναι σε φόρμα την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του.

Υπενθυμίζεται πως Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ δημιούργησαν σελίδα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Honeyfund,όπου μπορεί κανείς να συμβάλλει οικονομικά στο γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού.

Πάντως, δεν αποκαλύπτουν τον προορισμό του γαμήλιου ταξιδιού, ούτε και το πότε αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Από το προσκλητήριο, που είδε το φως της δημοσιότητας, αποκαλύφθηκε ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Σκινέ Χανίων, από όπου κατάγεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δεξίωση θα γίνει στον Βοτανικό Κήπο, που βρίσκεται στο χωριό Φουρνέ. Πρόκειται για μία καταπράσινη έκταση περίπου 200 στρεμμάτων, γεμάτο με βότανα, φυτά και ζώα της κρητικής γης. Είναι ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, που προσφέρει γεύματα με τοπικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές.

Διαβάστε ακόμη: