«Δεν χάνουμε λεπτό ύπνου για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος επικεφαλής της Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου, κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης της Intrakat.

Όπως εξήγησε, «έχει δοθεί απάντηση στην επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ως Winex ((συμφερόντων Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη, Α. Εξάρχου), θεωρούμε πως δεν υφίσταται κανένα θέμα και δεν χάνουμε λεπτό ύπνου για αυτό».

Ο κ. Εξάρχου τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα MoU μεταξύ των δύο πλευρών.

Πρωταγωνιστής η Intrakat

O Αλέξανδρος Εξάρχου εκτίμησε ότι η Ιντρακάτ θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ημέρα του εγχώριου κατασκευαστικού κλάδου διεκδικώντας υψηλό μερίδιο.

«Οι στόχοι που έχουν τεθεί για τον κατασκευαστικό όμιλο είναι πολύ υψηλοί. Στην τριετία η Ιντρακάτ θα έχει τη δυναμική να αναπτυχθεί και να αποτελέσει τη δεύτερη σε μέγεθος κατασκευαστική εταιρεία έχοντας βλέψεις ακόμη και για την πρωτιά στον κλάδο», εκτίμησε ο νέος επικεφαλής.

Η γενική συνέλευση της Intrakat εξέλεξε νέο 9μελές ΔΣ στο οποίο μετέχουν οι Αλέξανδρος Εξάρχου (Αντιπρόεδρος και CEO), Νίκη Τζαβέλλα, Χάρης Παμπούκης, Κωνσταντίνος Χατζηπαναγιώτης, Αντιγόνη Γιόκαρη, Νικόλαος Βουγιούκας, Ευστάθιος Τσοτσορός, Παναγιώτης Αντιβαλίδης και Αθανάσιος Σχίζας.