Συνελήφθη ο 48χρονος που φιλοξενούνταν από το 50χρονο θύμα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, καθώς ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Ο άνδρας φέρεται να παραδέχθηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον 50χρονο και στη συνέχεια ότι τον χτύπησε άσχημα χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ξέσπασε ο καβγάς.

Ο 50χρονος μουσικός βρέθηκε, τα ξημερώματα, νεκρός μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου ζούσε, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη.

Ο ιατροδικαστής που είδε τη σορό του 50χρονου είπε ότι διαπιστώνει πολλά και εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο του θύματος. Μάλιστα, όπως είπε τα χτυπήματα έχουν προκληθεί από κάποιο αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράστης της δολοφονιας.

Υπενθυμίζεται πως στο μπάνιο του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Τι λέει γείτονας του 50χρονου

Σύμφωνα με έναν καταστηματάρχη της περιοχής, ο 50χρονος μουσικός έμενε εκεί για περισσότερα από 10 χρόνια ενώ ο ίδιος είδε χθες το μεσημέρι έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως ξάδερφός του.

«Είδα έναν άνθρωπο γύρω στις 3 το μεσημέρι έξω από την πολυκατοικία. Ηταν ξαπλωμένος και μου είπε ότι είναι ξάδερφος του και ήταν σαν να κοιμόταν, σαν να ήταν νεκρός. Μου λέει ”είμαι ξάδερφος του Νίκου”», περιγράφει ο επιχειρηματίας και γείτονας του 50χρονου.

Διαβάστε ακόμη: