Την ώρα που τα διθυραμβικά σχόλια για τις επιδόσεις και τα επιτεύγματα της Lamda Development στο Ελληνικό δίνουν και παίρνουν, η πικρή αλήθεια δημιουργεί μια εντελώς διαφορετική θολή εικόνα!

Τη στιγμή που τα ΜΜΕ μέσα από κατευθυνόμενες ειδήσεις «παραληρούν» για την ραγδαία επέκταση του big project της εταιρίας, η Lamda με επιστολή που απέστειλε προς όλους τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στον περίφημο Πύργο που ανεγείρεται, τους ενημέρωσε πως η προγραμματισμένη παράδοση των κατοικιών τους αντί του Μαρτίου 2026 που προβλεπόταν στις μεταξύ τους συμβάσεις, μετατίθεται για 6 μήνες και τα διαμερίσματα θα παραδοθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου 2026!!!

Πρόκειται για μια παράταση έξι μηνών που λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, μια ημερομηνία πέρα από την υπέρβαση της οποίας, βάσει των συμβάσεων, η Lamda θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλει τις προβλεπόμενες ποινικές ρήτρες στους ιδιοκτήτες των υπερπολυτελών κατοικιών!

Το γεγονός αυτό, της παράτασης κατά 6 μήνες στην παράδοση των διαμερισμάτων, έρχεται στην πράξη να καταδείξει τις πέραν πάσης αμφιβολίας καθυστερήσεις – παρά τα περί του αντιθέτου γραφόμενα από ημέτερα ΜΜΕ– αλλά και το μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει με το εργατικό δυναμικό!

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, η Διοίκηση της Lamda αναζητεί εργάτες ακόμη και …στην Αφρική!

Έγκυροι κύκλοι επισημαίνουν ότι υψηλόβαθμα κλιμάκια της Lamda έχουν επισκεφτεί την Αίγυπτο αναζητώντας ντόπιους εργάτες στον Νείλο!!!

Όσο κι αν φαίνεται αστείο, το γεγονός είναι πως στην Lamda, αναζητούν Αιγύπτιους εργάτες και τεχνίτες, οι μακρινοί πρόγονοι των οποίων από το 3.000 π. Χ. και εντεύθεν κατασκεύαζαν Πυραμίδες και Σφίγγες, προκειμένου να υλοποιηθεί το Φαραωνικό έργο του Ελληνικού…

Προς το παρόν, στο Ελληνικό, δεν δουλεύουν ούτε Πακιστανοί …

Διαβάστε ακόμη: