Πένθος επικρατεί στην Ερέτρια και σε όλη την Εύβοια λόγω του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με θύματα δύο νέα παιδιά.

Το ΙΧ όπου επέβαιναν ο 19χρονος και η 20χρονη συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Εύβοια: «Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων», το μήνυμα της ομάδας του 19χρονου

Την θλίψη του για τον χαμό των δύο παιδιών εξέφρασε ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας, ομάδα που αγωνιζόταν ο 19χρονος από τις 26 Ιουλίου.

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων….Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη».

Παράλληλα, η ΕΠΣ Εύβοιας προχώρησε στην αναβολή του αγώνα του Απόλλωνα για το Κύπελλο.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα Παρασκευή 30/08/2024 στη Νέα Λάμψακο , ο αγώνας Κυπέλλου Α΄ κατηγορίας ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αναβάλλεται», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Διαβάστε ακόμη: