Το όνειρο της έκανε πραγματικότητα η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και πλέον κρατά στην αγκαλιά της παιδί της. Η νεαρή ηθοποιός υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατά την κόρη της αγκαλιά.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!» έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου, που ανέβασε παράλληλα την πρώτη κοινή φωτογραφία με την κόρη της.

Ευγενια Δημητροπουλου

«Θέλω πολύ να γίνω μαμά»

Πριν λίγες μέρες, η ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξή της σχετικά με τη μητρότητα και την υιοθεσία: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».

Υπενθυμίζεται ότι η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη.

Η «απρόσμενη» πρόταση γάμου

Η ηθοποιός,μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος», είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Στέλιο Βλατάκη τον περασμένο Ιανουάριο στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό.

Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».