Η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών είναι επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Πορτογάλο από το να την σνομπάρει απροκάλυπτα
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια σκηνή από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην οποία ο Πορτογάλος άσος εκφράζει με αρκετά «εύγλωττο» τρόπο την αντιπάθειά του απέναντι σε προϊόν επίσημου χορηγού του Euro 2020.

Στο βίντεο φαίνεται ο σούπερ σταρ της εθνικής Πορτογαλίας να κοιτά με περιφρόνηση τα δύο μπουκάλια και να αναζητά εναλλακτική λύση.

Αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, απομακρύνει τα δύο μπουκάλια και απαιτεί νερό σηκώνοντας ένα μπουκάλι.

Όπως υπενθυμίζει η Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φανατικός οπαδός της υγιεινής διατροφής έχοντας εκφράσει επανειλημμένα τη διαφωνία του με την κατανάλωση αναψυκτικών και junk food.

https://twitter.com/FutbolBible/status/1404522910107291650

Σε συνέντευξή του, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι «είμαι σκληρός με τον γιό μου καθώς ορισμένες φορές πίνει Coca Cola και Fanta και τρώει πατατάκια ενώ γνωρίζει ότι εμένα δεν μου αρέσει αυτό».

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει αντίδραση της UEFA για την στάση αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεδομένου ότι η Coca Cola είναι επίσημος χορηγός του EURO 2020.

Η σκηνή προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter, με αρκετούς χρήστες να εικάζουν ότι πλέον τα συναισθήματα είναι… αμοιβαία ανάμεσα στην Coca-Cola και τον Ρονάλντο. Αρκετά σχόλια επισημαίνουν ότι η χθεσινή συμπεριφορά του δεν χαρακτηριζόταν από επαγγελματισμό, αφού είναι απαράδεκτο για κάποιον που συμμετέχει σε μια διοργάνωση να «σνομπάρει» με τόσο αποκάλυπτο τρόπο τον επίσημο χορηγό της. Άλλοι σχολιαστές πάντως συμφώνησαν με τον 36χρονο και επικρότησαν τη στάση του, λέγοντας ότι δείχνει υπευθυνότητα ως προς την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής στα παιδιά που παρακολουθούν το Euro 2020.

Άρχισε τη μετακόμιση ο Κριστιάνο Ρονάλντο!