Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Γιουβέντους, όμως αν κρίνουμε από τις ενέργειες του Πορτογάλου σταρ, το μέλλον του είναι μακριά από το Τορίνο.

Η ιστοσελίδα «Persemprecalcio.it» φέρνει στο «φως» ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει την απόφαση που έχει πάρει ο 36χρονος. Κι αυτό γιατί ο ίδιος αποφάσισε να μεταφέρει εκτός του προσωπικού του γκαράζ στο Τορίνο τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του!

Σαφέστατα, για πολύ κόσμο αυτό δεν θα έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα. Αυτό, όμως, που οι περισσότεροι γνωρίζουν είναι η αγάπη του Κριστιάνο για τα αυτοκίνητα του. Το 2018, όταν αποφάσισε να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους, ήταν τα πρώτα πράγματα που είχε μεταφέρει στην Ιταλία. Μάλιστα, μέσω αυτών είχε… προδοθεί και η μετακόμιση του. Ο Πορτογάλος μίσθωσε την εταιρεία «Rodo Cargo» της πατρίδας του για να κάνει τη μετακίνηση. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει που στέλνει τα αυτοκίνητα του ο 36χρονος σούπερ σταρ.

Τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κριστιάνο τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει.

Πριν λίγο ημέρες η μητέρα του είχε τονίσει πως θα προσπαθήσει να τον πείσει να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Κάτι, βέβαια, που διαψεύστηκε από τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες. Ωστόσο, μια επιστροφή του Κριστιάνο δεν είναι απίθανη. Όχι για χάρη των «λιονταριών», αλλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» σαφέστατα ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και θέλουν να τον ξαναδούν στο Νησί. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα η Γιουβέντους δίνει τη δική της «μάχη» για τερματίσει στην τετράδα και να βγει στο Champions League. Κάτι που αν δεν το καταφέρει, μάλλον θα αποτελέσει και τον… αποχαιρετισμό στον Κριστιάνο.   

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.