Ποιος είδε την Όλγα Κεφαλογιάννη και δεν τη …φοβήθηκε μετά τις διαρροές πως δεν συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της οποίας είναι μέλος!

Παράλληλα μάλιστα με τις διαρροές που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από μέλος της Επιτροπής, έστω και αν δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από την κυβέρνηση.

Η βουλευτής Α΄Αθηνών έμεινε έκπληκτη από τις διαρροές, καθώς δεν απουσίασε από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής ακόμα και όταν ο τοκετός της ήταν προχωρημένος, ακόμα και αμέσως μετά τη γέννα.

Οι διαρροές αυτές εκτίμησε πως είναι «χτύπημα κάτω από τη μέση» και μια συνέχεια της «επιχείρησης ταπείνωσής» της, ως συνέχειας αυτής του 2019, όταν ο Κυριάκος της πρότεινε …μισό υπουργείο (το Τουρισμού χωρίς το Πολιτισμού), με αποτέλεσμα να το αρνηθεί και να μείνει εκτός κυβέρνησης!

«Οργισμένη» η Όλγα Κεφαλογιάννη αποφάσισε να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει γράφοντας στο Twitter

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η συνέχιση της συμμετοχής μου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ιδίως σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό μου καθήκον».