Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μίνωα Μάτσα και ότι θα γίνει μητέρα διδύμων.

Οι ευχές από τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη

Αρχικά, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, προέβη σε ένα σχετικό post για τη δική της μητέρα και ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με το σχόλιο «Μαμά» και μια καρδιά ενώ μια εβδομάδα πριν περίπου, είχε κάνει ανάλογη ανάρτηση για τον γάμο της.

«Χρόνια πολλά, με το καλό κι εσύ μανούλα», «να τη χαίρεστε και με το καλό το μωράκι σας», «ό,τι καλύτερο, χρόνια πολλά και με το καλό να έρθει και το δικό σας μωράκι» είναι μερικά μονάχα από τα σχόλια που έκαναν μερικοί από τους ακολούθους της. Και σχεδόν μια εβδομάδα μετά τις ευχάριστες ειδήσεις, η Όλγα Κεφαλογιάννη εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα μπορούσε να μην τη συγχαρεί δημοσίως. Όλγα Κεφαλογιάννη

Η απίστευτη ατάκα του παρουσιαστή για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κ. Κεφαλογιάννη. Να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι, θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον άνθρωπο σας, τον σύντροφό σας με μια πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Με ένα πόνο τα διδυμάκια», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με την Όλγα Κεφαλογιάννη να απαντά: «Ευχαριστώ πολύ κ. Παπαδάκη. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη να είστε καλά».

Και επιστρατεύοντας το χιούμορ του, ο γνωστός παρουσιαστής συμπλήρωσε το εξής: «Βέβαια, τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει το ένα με τον ΣΥΡΙΖΑ και το άλλο με τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω». Τότε, η κυρία Κεφαλογιάννη γέλασε, και απάντησε: «Όπως ξέρετε, όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να τα μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.