Ευκαιρία για χαλάρωση και… παιχνιδάκια όχι στο παρκέ αλλά στο χόρτο για τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι υπόλοιποι διεθνείς εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό τους στο Μιλάνο και παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα της Ίντερ με την Μπάγερν Μονάχου στο Τζουζέπε Μεάτσα για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

 

Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μπάσκετ που βρέθηκαν στο θρυλικό γήπεδο του Μιλάνου, είχαν την ευκαιρία να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουν μάλιστα πασούλες, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να ανεβάζει σχετικό απόσπασμα στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Είμαι στο Μιλάνο για το EuroBasket 2022. Ήρθα να δω τον πρώτο μου αγώνα επιπέδου Champions League. Είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία. Αν δεν γινόμουν μπασκετμπολίστας, θα γινόμουν σίγουρα ποδοσφαιριστής», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή του.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη είδαν τον αγώνα σε θέσεις δίπλα στον αγωνιστικό χώρο ενώ μετά το τέλος του είχαν την ευκαιρία να πατήσουν το χορτάρι και να παίξουν μπάλα.

Πρωταγωνιστής (και) στο ποδόσφαιρο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος απέδειξε ότι «το έχει» και με τα πόδια. Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται να κάνει με άνεση γκελάκια με τη μπάλα, να ανταλλάσσει πάσες με τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα και να δηλώνει πως αν δεν ήταν μπασκετμπολίστας θα ήταν σίγουρα ποδοσφαιριστής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε, μάλιστα, από τους συμπαίχτες του να του περιγράψουν τα συναισθήματα από την εμπειρία τους στο γήπεδο.  «Ήρθαμε στο Μιλάνο, ήταν μια δύσκολη ήττα, φοβερές θέσεις, ευχαριστούμε Γιάννη» είπε ο Νικ Καλάθης. «Καταπληκτική ατμόσφαιρα, παίξαμε και ποδόσφαιρο» σχολίασε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. «Ευχαριστούμε» είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποθεώνει την «αρχηγάρα» Κώστα Παπανικολάου.

Την παράσταση, όμως, έκλεψαν για διαφορετικούς λόγους ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο πρώτος δεν συγκρατήθηκε και πανηγύρισε με ελληνικό τρόπο λέγοντας «Μαλ… it was unique» και ο δεύτερος εμφανίστηκε «έγκυος» καθώς, όπως αποδείχθηκε, είχε κρύψει κάτω από τη μπλούζα του μια μπάλα του Champions League.

«Τι τύπος» σχολίασε για την αντίδραση του Δημήτρη Αγραβάνη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε ακόμη: