Υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική είναι ο κ. Νάσος Ζαρκαλής νέο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δ.Σ ο νυν πρόεδρος της εταιρείας Andrzej Klesyk, ενημέρωσε τα μέλη για την πρόθεσή του να παραιτηθεί εστιάζοντας το ενδιαφέρον του σε νέες προκλήσεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Klesyk για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της Εταιρίας του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες.

Σημειώνεται ότι ο κ. Νάσος Ζαρκαλής είναι στέλεχος σε επιχειρήσεις με πολυετή εμπειρία και ισχυρό υπόβαθρο στην ελληνική αγορά. Τα προσόντα και η εμπειρία του θα αποτελέσουν, για την Εθνική Ασφαλιστική, ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής επιχειρηματικής πρόκλησης, σημειώνει η ανακοίνωση της εταιρείας. Η τοποθέτηση του κ. Ζαρκαλή υπόκειται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης καταλληλόλητας και, για τον λόγο αυτό, η ημερομηνία έναρξης της θητείας του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο.

Διαβάστε ακόμη: