Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για τη συνεργασία του με το Star, τις φήμες για το μέλλον της πρωινής του εκπομπής και σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης του Breakfast@Star.

Συγκεκριμένα νέφερε πως οι δείκτες της τηλεθέασης έχουν ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό.

«Δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Περιμένουμε, τώρα είναι η περίοδος που συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Εμπιστευόμαστε το κανάλι, βγήκε και διέψευσε κάποια πράγματα. Δεν είναι λογικό; Δεν μπορούμε να σπαταλάμε χρόνο και ενέργεια σε σχόλια που γράφονται. Θα ακούσουμε το κανάλι. Το κανάλι τα διέψευσε και αυτό φυσικά μας καθησυχάζει», είπε ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου.

Όσον αφορά τα νούμερα της τηλεθέασης, ανέφερε: «Όταν το κοινό δείχνει ότι αγκαλιάζει αυτό που του παρουσιάζεις, είναι φυσικό να χαίρεσαι ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα».

«Πάντα εκφράζουμε τη γνώμη μας, το σαρκαστικό σχόλιο δεν γίνεται για το θέμα αυτό. Όταν γίνονται δηλώσεις που δικαιολογούν μια τέτοια αντίδραση, είναι γιατί οι ίδιες οι δηλώσεις το δικαιολογούν. Δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Μου αρέσει που η νέα γενιά παρουσιαστών δεν έχει τη νοοτροπία ότι δεν πρέπει να μιλάμε. Δεν προσβάλλεις κανέναν, μπορείς να πεις οτιδήποτε με ευγένεια. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις άποψη», τόνισε στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου.

Κλείνοντας, τόνισε πως: «Σε αυτόν τον χώρο δεν χρειάζεται να φύγεις για να υπάρχω εγώ, μπορούμε να συνυπάρξουμε. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι ή εσύ ή εγώ».

 

Ετεοκλής Παύλου για το «Breakfast@Star»: «Ήρθαμε για να μείνουμε»

Διαβάστε περισσότερα