Με βαθιά συγκίνηση και εμφανή κόπωση αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Ελένη Χατζίδου, στην τελευταία εκπομπή του Breakfast@Star για τη φετινή σεζόν, το πρωί της Παρασκευής 4 Ιουλίου. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία 24ωρα και την οδήγησε στο νοσοκομείο, τονίζοντας ότι έσφιξε τα δόντια για να μη λείψει από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.
«Δεν είμαι στα καλύτερά μου, το λέω για να το ξέρουν και οι τηλεθεατές γιατί ξαφνικά μπορεί να πω “γεια”. Η αλήθεια είναι ότι βγήκα με μεγάλη δυσκολία, με τη Λιλή Πυράκη μιλούσαμε για ένα άλλο θέμα στα μηνύματα και της είπα “να ξέρεις, δεν θα βγω σήμερα, δεν νιώθω πολύ καλά”», δήλωσε.
Η ίδια παραδέχτηκε πως κανείς δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση σε κακή κατάσταση. «Κανένας δεν θέλει να υπάρχει η εικόνα του στην τηλεόραση άσχημη, αύριο μεθαύριο, που να την βλέπει και να λέει “τι το ’θελα αυτό και το έκανα;” αλλά δεν μπορώ. Τουλάχιστον αυτό το λίγο, έστω και 5-10 λεπτά, θα βγω. Σε αυτή την τελευταία εκπομπή δεν ήθελα με τίποτα να μην βγω», τόνισε αποφασιστικά.
Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ακόμη ότι η ψυχολογία της επηρεάστηκε από τη συγκινησιακή φόρτιση της τελευταίας εκπομπής. «Μετά σκέφτομαι και κάτι άλλο. Λέτε, ρε παιδιά, όλο αυτό να με έχει πιάσει και λίγο επειδή είναι τελευταία εκπομπή και θέλω κι άλλο τελικά; Νομίζω όμως τελικά ότι το μικρόβιο είναι αυτό του Ετεοκλή και της εκπομπής», παραδέχτηκε, δείχνοντας πόσο δεμένη είναι με την ομάδα της.
Το πρωί της Πέμπτης 3 Ιουλίου, ο Ετεοκλής Παύλου εμφανίστηκε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα χωρίς την Ελένη Χατζίδου στον αέρα του «Breakfast@Star» και μετέφερε τα νεότερα για την υγεία της. Όπως ανέφερε, περίμεναν ενημέρωση από τους γιατρούς μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. «Η Ελένη είναι ακόμη στο νοσοκομείο, για αυτό είμαι και μόνος μου. Περιμένουμε σήμερα τις εξετάσεις και την ενημέρωση των γιατρών. Να μας πουν αν μπορεί να πάρει εξιτήριο. Είναι καλά απλά αυτό το μικρόβιο που βρήκαν στο έντερο δεν πρέπει να υποτροπιάσει. Έπρεπε να περάσει ένα 24ωρο για να δουν αν είναι εντάξει. Σήμερα θα έχουμε ενημέρωση», είχε δηλώσει ο Ετεοκλής Παύλου.