search

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΑΔ: Αποχωρεί μετά από θητεία τριών ετών ο Στέφανος Βλαστός

Ξεκίνησε η διαγωνιστική διαδικασία για την αλλαγή "σκυτάλης".

ΕΤΑΔ: Αποχωρεί μετά από θητεία τριών ετών ο Στέφανος Βλαστός

Η ΕΤΑΔ ανακοίνωσε ότι ο Στέφανος Δ. Βλαστός ολοκλήρωσε έπειτα από τρία χρόνια τη θητεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Όπως λέει “στη διάρκεια της πορείας αυτής σημειώθηκαν σημαντικές επιτυχίες στην αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου, όπως μεταξύ άλλων η πώληση  του ακινήτου της Εταιρείας στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου, η απόδοση εμβληματικών ακινήτων στις τοπικές κοινωνίες, όπως ο Λόφος Λυκαβηττού, η θετική οικονομική στροφή Επιχειρηματικών Μονάδων της Εταιρείας, όπως το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και η Ακτή Βουλιαγμένης”. 

Σε δήλωση του ο κ. Βλαστός σημείωσε: «Τα τελευταία τρία χρόνια καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας ένα σημαντικό έργο, επιλύοντας προβλήματα, ξεπερνώντας δυσκολίες και αξιοποιώντας σπουδαία ακίνητα για τη χώρα που λίμναζαν επί δεκαετίες. Κυρίως καταφέραμε να αλλάξουμε νοοτροπίες ως προς τον τρόπο διαχείρισης της ακίνητης δημόσιας περιουσίας και να θέσουμε τα θεμέλια για την μετεξέλιξη της Εταιρείας σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση του Υπερταμείου για την συνεργασία και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους εργαζόμενους της ΕΤΑΔ για την ομαδική προσπάθεια και την προσήλωση τους στους στόχους που υλοποιήσαμε. Εύχομαι στη νέα Διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της προς όφελος της Εταιρείας, της χώρας και των πολιτών».

Διαγωνιστική διαδικασία

Σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΔ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28/11/22 με δεδομένη της λήξη της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Στ. Βλαστού κι ενός μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, της κυρίας Χ. Βαρδακάρη.

Μέχρι την εκλογή του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου θα αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα ο νυν Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παν. Μπαλωμένος υπογράφοντας από κοινού με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. Γρ. Αναστασιάδη. Ο νέος CEO θα οριστεί εντός 90 ημερών σύμφωνα με τις προδιαγραφές εταιρικής διακυβέρνησης που έχει ορίσει το  Υπερταμείο. Νέο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Σπ. Ρουβάς, Strategy & Business Development Manager του Υπερταμείου.

Η Διοίκηση του Υπερταμείου ευχαριστεί τον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Στέφανο Βλαστό για τη συνεργασία και για το έργο το οποίο προώθησε κατά τη διάρκεια της θητείας του (Σκαραμαγκάς, Ανθοπωλεία Βουλής κ.α.), καθώς και την κ. Βαρδακάρη για τη σημαντική συμβολή της στο έργο του ΔΣ της ΕΤΑΔ.

Διαβάστε ακόμη: