search

TOP SECRET

Οι business της Αρχιεπισκοπής – Μαζική προσέλευση για το ακίνητο στη Βουλιαγμένη

Ο δήμος βέβαια Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης αντιδρά και θα προσφύγει δικαστικά οπότε δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια.

Ακίνητο της αρχιεπισκοπής στη Βουλιαγμένης.

Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, πάνω από 10(!!!) ενδιαφερόμενα σχήματα ή εταιρείες έχουν εκδηλώσει το αρχικό ενδιαφέρον τους για το ακίνητο της Αρχιεπισκοπής στη Βουλιαγμένη, στο οποίο στεγάζεται επί χρόνια ορφανοτροφείο.

Ο δήμος βέβαια Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης αντιδρά και θα προσφύγει δικαστικά, οπότε δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια και οι ιερές business θα δυσκολευτούν και χρονικά θα τραβήξουν, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Ίσως μεγαλύτερη σημασία έχει το γεγονός ότι ο Ιερώνυμος έθεσε όρο όχι την πώληση αλλά την μακροχρόνια μίσθωση για το ακίνητο της αρχιεπισκοπής στη βουλιαγμένη, αν και έχει σημασία η διάρκεια – άλλο π.χ. τα 50, άλλο τα 99 χρόνια.

Το μεγάλο ενδιαφέρον έγκειται στο γεγονός ότι όλο το παραλιακό μέτωπο από τον Φλοίσβο μέχρι και (πολύ) πέραν της λίμνης Βουλιαγμένης προσελκύει ολοένα και περισσότερες επενδύσεις, ενισχυόμενο φυσικά και από τα έργα και τις επενδύσεις στο Ελληνικό.

Υπάρχει βέβαια και το γεγονός της γειτνίασης με τον Αστέρα, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι θα δοθεί μάχη για το εν λόγω ακίνητο, αν οι αντιδράσεις του Δήμου καμφθούν ή καταπέσουν στα δικαστήρια.

Διαβάστε ακόμη: