Έτοιμη να ρίξει «βόμβες» στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Πολύ περισσότερο αν χάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος δέχεται το πρέσινγκ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι κινήσεις γίνονται από νωρίς και μια από αυτές έχει να κάνει με τον Μοχάμεντ Σαλάχ! Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Παριζιάνων σύμφωνα με το ESPN.

Τόσο ο πρόεδρος, Αλ Κελαϊφί, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο, σκέφτονται τον Σαλάχ ως πιθανό αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ. Οι «σειρήνες» είναι πολλές, με τον Γάλλο επιθετικό να είναι μήλον της Έριδος για κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο και θα χρειαστεί σίγουρα εννιαψήφιο ποσό για να πειστεί η Παρί προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Σαλάχ. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023 με τη Λίβερπουλ και η τιμή πώλησής του ανέρχεται στα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η προοπτική της Γαλλίας δεν είναι κάτι που έχει σε προτεραιότητα ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Αν είναι να φύγει από τη Λίβερπουλ θα κοιτάξει προς Ισπανία μεριά. Εξάλλου, στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι τον θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Όμως, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεφύγει από τα γαλλικά σύνορα σε όλους τους τομείς και ίσως να αποτελούσε κίνητρο για τον Αιγύπτιο η μετακίνησή του στο Παρίσι. Η κίνηση αυτή θα συμβεί υπό μια σημαντική προϋπόθεση όπως είπαμε. Αν αποχωρήσει ο Εμπαπέ, τότε οι Παριζιάνοι θα κοιτάξουν να καλύψουν το κενό του με έναν επιθετικό εφάμιλλης αξίας με του Γάλλου.                                                       

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.