Η ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένα ερωτηματικό. Τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης ερίζουν για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού. Ωστόσο λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπάγερν Μονάχου, ένα δημοσίευμα έβαλε «φωτιά». Συγκεκριμένα, τηλεοπτικός σταθμός στην Ισπανία υποστηρίζει ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα αφήσει τους Παριζιάνους για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το φλερτ μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει πολύ καιρό τώρα. Αλλά, σύμφωνα με τους Ισπανούς το μεγάλο deal πλησιάζει. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «El Chiringuito», ο Μπαπέ έχει έρθει σε συμφωνία με τους «μερένγχες».

Επιπλέον, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι το μόνο που απομένει είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της η Παρί για τη μεταγραφή του 22χρονου σούπερ σταρ στη Ρεάλ.

Όσο δεν ανανεώνει με την γαλλική ομάδα ο δεξιοπόδαρος φορ, τόσο τα σενάρια θα φουντώνουν. Και καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Πολύς κόσμος θεωρεί σίγουρη τη μεταγραφή του Μπαπέ στη «Βασίλισσα». Ωστόσο, όπως δείχνει ο ίδιος, θέλει πρώτα να τελειώσει τη δουλειά με την Παρί, δηλαδή το Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.