Η Εριέττα Κούρκουλου συγκινεί με τα λόγια της, στην ανάρτησή της στο Instagram, για την προσπάθεια να κάνει παιδί, μιλώντας στην καρδιά όλων των γυναικών που προσπαθούν να γίνουν μητέρες μέσω της εξωσωματικής.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, Eριέττα, που είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση και μοιράστηκε τα συναισθήματά της στον αγώνα της να αποκτήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της.

Η Εριέττα Κούρκουλου λοιπόν, έγραψε το εξής μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της στο Instagram και πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν μαζί της:

«Δύο εβδομάδες, 14 ημέρες. Πού θα πάει; θα περάσουν! Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για τη β-χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά. Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία. Συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.

Εριέττα Κούρκουλου

Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο. Να είσαι αισιόδοξη σου λένε, βοηθάει!

«Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας»

Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα, για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν, να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.

Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι. Κράτα αυτές τις στιγμές! Να θυμάσαι ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας».