Ο 56χρονος Paul Hawthorn, βοηθητικός εργάτης, κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης βάρδιας του το πρωί της Δευτέρας (17/10) στο σταθμό Leagrave στο Luton της Αγγλίας, έσωσε ένα σκύλο, ο οποίος κατάφερε να μπει στις γραμμές του τρένου που βρισκόταν σε κίνηση και να εγκλωβιστεί ανάμεσα στις γραμμές.

Όπως δείχνουν τα πλάνα από βίντεο που κυκλοφορεί στην πλατφόρμα του TikTok, ο Paul, ο οποίος εργάζεται για τον σιδηροδρομικό σταθμό Thameslink Railway, έδρασε γρήγορα για να σώσει το κουτάβι από έναν φρικτό θάνατο με τη μικρή βοήθεια ενός κρουασάν.

Το βίντεο το ανέβασε στο TikTok ένας θεατής, το οποίο έκτοτε έγινε viral και είχε ως αποτέλεσμα ο Paul να επαινεθεί από πολλούς, με την εικόνα αυτή να έχει σήμερα πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

Μιλώντας στο Newsweek μετά το περιστατικό, είπε: «Δεν πιστεύω ότι είμαι ο μόνος που θα έκανε κάτι τέτοιο. Φοβήθηκα πολύ γιατί στην αρχή δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Αρχικά, τηλεφώνησα στον σηματοδότη για να προειδοποιήσω τα τρένα, κάνοντάς τα να επιβραδύνουν, έτοιμα να σταματήσουν αν χρειαστεί. Δεν μπορούσα να κατέβω στις γραμμές, αλλά με ένα κρουασάν που είχα, κατάφερα να δελεάσω το σκυλάκο. Το σκυλί δεν μπορούσε να πηδήξει στην αποβάθρα, αλλά καθώς σήκωσε τα πόδια του για να πάρει το κρουασάν, κατάφερα να το αρπάξω και να το τραβήξω πάνω στην πλατφόρμα».

@getinthebarth People dump dogs at stations like this all the time 💔 for every evil person there is a kind hearted one #hero #doglove #rescue ♬ Arcade – Duncan Laurence

Διαβάστε ακόμη: