Οι 4 από τις 5 προτάσεις πέρασαν το Σάββατο, το «διπλό» της Μπάγερν, ο «άσος» της Τσέλσι και τα 2 Goal/Goal στα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη και Λανς-Λιλ. Έπεσα έξω μόνο στη Μαγιόρκα η οποία ηττήθηκε με 0-1 από την ουραγό Έλτσε.

Πέντε είναι οι επιλογές και για το κυριακάτικο κουπόνι. Ξεκινάω από τη Γαλλία και το «διπλό» της Μονακό στο ματς με την Τρουά. Οι μονεγάσκοι λογικά θα επιστρέψουν στις νίκες στην προσπάθειά τους να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League. Εξαιρετικό είναι το 2,02 που δίνει το Πάμε Στοίχημα στη νίκη τους σε συνδυασμό με το Over 2,5.

Από τη Γαλλία ξεχώρισα και τον «άσο» της Τουλούζ στο παιχνίδι με την παραπαίουσα τις τελευταίες αγωνιστικές Κλερμόν. Με ανεβασμένη ψυχολογία η Τουλούζ, μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου (συνέτριψε με 6-1 τη Ροντέζ Αβεριόν), μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Στη Γερμανία δυνατό φαβορί είναι η Λεβερκούζεν στο ματς με τη Χέρτα. Έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία κι είναι ευκαιρία να πάρει τη νίκη πριν συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της.

Στην Ιταλία η Ίντερ είναι απρόβλεπτη και δεν έχει αξία ο «άσος» της στο ματς με τη Λέτσε. Προτιμότερο είναι το Over. Μπορεί να σκοράρει και η Λέτσε, η οποία στην τελευταία επίσκεψή της στο Μιλάνο γνώρισε τη συντριβή με 4-0.

Στην Ισπανία αξίζει το ποντάρισμα στο «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπέτις. Μετά την ήττα της με 0-1 στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Άλλωστε δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα αφού βρίσκεται στο -7 από την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε περισσότερα