search

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίδειξη δύναμης στο Μαρκόπουλο από τον Βασίλη Οικονόμου

Χιλιάδες πολίτες της Ανατολικής Αττικής, Άδωνις Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Μίνα Γκάγκα και όλοι οι δήμαρχοι της περιοχής έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση του βουλευτή της Ανατολικής Αττικής!

Επίδειξη δύναμης στο Μαρκόπουλο από τον Βασίλη Οικονόμου

Αυτό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Μαρκόπουλο ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό.

Χιλιάδες άνθρωποι, πιθανότατα κοντά στους 4000, «κατηφόρισαν» στον πολυχώρο Kwaba για να ευχηθούν χρόνια πολλά στον βουλευτή Ν.Δ. της Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου.

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν πρωτόγνωρη ξεπερνώντας ακόμα και την πολυσυζητημένη εκδήλωση του 2019.

Κάτοικοι της περιοχής μάλιστα έλεγαν χαρακτηριστικά ότι η πόλη τους δεν έχει δει τόσο κόσμο ούτε σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του παρελθόντος.

Πέρα όμως από τους χιλιάδες απλούς πολίτες στην εκδήλωση του Βασίλη Οικονόμου παραβρέθηκαν πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και σημαντικοί παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων και οι Άδωνις Γεωργιάδη, Θάνος Πλεύρης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Μίνα Γκάγκα, οι δήμαρχοι Λαυρίου Δημήτρης Λουκάς,Μαρκοπούλου Κώστας Αλαγιάννης, Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος,Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, ο αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Πέππας και περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Κατσιγιάννης και Γεωργία Βλάχου!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα θερμά λόγια του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος αποκάλεσε τον Βασίλη Οικονόμου «παλικάρι της πολιτικής» σημειώνοντας τον σημαντικό έργο του σε ότι αφορά την περιοχή, τονίζοντας παράλληλα ότι η περιοχή είναι τυχερή που έχει έναν τόσο ικανό και δραστήριο βουλευτή, ο οποίος νοιάζεται για τους ανθρώπους και παλεύει για την Ανατολική Αττική.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Οικονόμου στάθηκε στο μεγάλο έργο του νοσοκομείου Μεσογείων, ένα έργο που έχει μπει στις ράγες μετά από πρωτοβουλίες ετών και την στήριξη του παραβρισκόμενου Θάνου Πλεύρη, όπως και του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα ανακουφίσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους με την δημιουργία του.

Σε εορταστικό κλίμα ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου προσέθεσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος καθώς η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση στέλνει ισχυρό μήνυμα νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ στις εκλογές. Η απαράμιλλη αγάπη που δείχνει ο κόσμος προς το πρόσωπο μου αποτελούν αποκλειστική πηγή δύναμης για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το τόπο που γεννήθηκα, κατοικώ και εκπροσωπώ πάνω από δυο δεκαετίες, την Ανατολική Αττική!».

Πέρα όμως από όλα όσα ωραία ακούστηκαν, εκεί που πρέπει να σταθεί κάποιος είναι στο μήνυμα αυτής της συγκέντρωσης, ένα καθαρά πολιτικό μήνυμα.

Η περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής είναι μια περιφέρεια με ιδιαιτερότητες, μια περιφέρεια που δεν «αγκαλιάζει» με ευκολία ανθρώπους, ειδικά «αλεξιπτωτιστές» που εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες.

«Αγκαλιάζει» όμως και εμπιστεύεται όσους μοχθούν για το καλό της, όσους προσφέρουν χωρίς να κοροϊδεύουν και όσους αποδεικνύουν ότι είναι χρήσιμα μέλη της κοινωνίας αυτής.

Οι πολίτες της περιοχής χθες έδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο ποια είναι η επιλογή τους και ποιος δίνει το σάλπισμα της νίκης για τη Ν.Δ. στα ευρύτερα Μεσόγεια! Και το μήνυμα αυτό καλό θα είναι να το λάβουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι!

Διαβάστε ακόμη: