Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση από την Ελληνική Αστυνομία σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί αυτήν την στιγμή εφόδους σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική μεταξύ των οποίων είναι αυτός του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια. Έφοδοι γίνονται και σε άλλους συνδέσμους σε αρκετές περιοχές της Αθήνας.

Έφοδος έγινε και σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην οδό Παύλου Μελά 3 στο Περιστέρι, σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στα Λιόσια και σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στους Αγίους Αναργύρους.

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μπαράζ ερευνών από την αστυνομία στους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πράγματα πάνω στο θέμα της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, «ο Άλκης έπεσε θύμα γιατί βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή».

Σαρωτικοί έλεγχοι σε συνδέσμους στη Θεσσαλονίκη

Χθες, Πέμπτη, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε εφόδους σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν στυλιάρια, σιδηρόβεργες και μπιτόνι βενζίνης και έγιναν 2 συλλήψεις. Σήμερα οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεταλλικά στυλιάρια και κράνη. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και μεταλλικά αντικείμενα αλλά και διάφορα ατομικά εργαλεία.

Μεγάλη επιχείρηση με εφόδους της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα

Έρευνες της αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν και σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί, βγαίνοντας από τον σύνδεσμο, πήραν μαζί τους τρεις μεγάλες μαύρες σακούλες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν στυλιάρια, σιδηρόβεργες, πυρσοί, καπνογόνα και ένα μπιτόνι με βενζίνη. Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε αντίστοιχος έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. στον σύνδεσμο οπαδών του Άρη στην οδό Αργυροπούλου, στον Εύοσμο.

Η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση και στο κτίριο της Αυτόνομης Θύρας 10, του κεντρικού συνδέσμου των οπαδών του Ηρακλή, στη Θεσσαλονίκη Σύμφωνα με το thesstoday.gr, στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου τοποθετήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ έλεγξαν το εσωτερικό του κτιρίου.