Κουίζ Ι

Σε ποιον μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο έχουν αρχίσει να σιγοψιθυρίζουν ότι ο CEO κάνει «μεγάλες» και «περίεργες» δουλίτσες;

Αληθεύει ότι τεράστιος οικονομικός και επιχειρηματικός παράγων «έπαθε πλάκα» με το μέγεθος της υπερπολυτελούς κατοικίας του «κροίσου» μάνατζερ και ότι το κόστος κατασκευής του, με πανάκριβα υλικά προσεγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ;

Κουίζ ΙΙ

Σε ποια συστημική τράπεζα η κατάσταση στο εσωτερικό της, μεταξύ των μεγαλοστελεχών παραμένει έκρυθμη, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις;

Η απευθείας ανάθεση από τον δήμο της πλαζ στο Καβούρι σε Προκοπίου, Κωνσταντακόπουλο!!!

Μπορεί ο Δήμος Βάρης- Βάρκιζας – Βουλιαγμένης να αντιδρά – και σωστά- στην πώληση της εκκλησιαστικής περιουσίας στον δήμο με όρους ανεπαρκείς και ακίνητα μη τακτοποιημένα χωροταξικά, πολεοδομικά και δασικά!!!

Ωστόσο, ο τρόπος που η δημοτική αρχή λειτουργεί όσον αφορά άλλα ευαίσθητα για τους κατοίκους του Δήμου συμφέροντα, δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τις προθέσεις της.

Ενδεικτικά αναφέρεται η ανάθεση μιας από τις ωραιότερες παραλίες του Δήμου προς εκμετάλλευση σε εφοπλιστή και έναν εφοπλιστή – ξενοδόχο!

Σε απλά λόγια ο δήμαρχος κ. Κωνσταντέλος ανέθεσε απευθείας μέσα από διαδικασία που θα πρέπει να διευκρινιστεί την καλύτερη παραλία της περιοχής (στο Καβούρι) στον εφοπλιστή Προκοπίου που συμπτωματικά έχει και υπερπολυτελείς οικείες στην περιοχή καθώς και στον μικρό εφοπλιστή – ξενοδόχο Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για να μεταφέρει την πελατεία του Χίλτον (όταν με το καλό θα είναι έτοιμο το 2025) στη θάλασσα!

Και για να τους «γλείψει» ακόμη πιο πολύ, μπας και πετάξουν κανένα ξεροκόμματο, τους έβαλε και ταμπέλες του Δήμου σε υπό κατασκευή πλατεία δίπλα στην Aqua Marina που να κατονομάζουν τους δωρητές των μελετών!!!

Σιγά ρε παιδιά του Δήμου, πόσα λεφτά πλήρωσαν για τη μελέτη οι εθνικοί ευεργέτες; Ένα χιλιάρικο;;;

Διαβάστε ακόμη: