Στη στέγη μια μονοκατοικίας στην Πενσιλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής βρέθηκε καρφωμένη μια Toyota Corolla, μετά από μια σύντομη και άκρως καταστροφική πτήση.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ένοικους μιας μονοκατοικίας στην Πενσιλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μια γκρι Toyota Corolla βρέθηκε καρφωμένη στην οροφή του οικήματος.

Από τη σύγκρουση δεν καταστράφηκε μόνον το ιαπωνικό sedan αλλά και ένα τμήμα του σπιτιού, στο οποίο χρειάστηκαν να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να διασφαλιστεί η στατικότητά του.

Ευτυχώς από τη χαμηλή πτήση της Toyota Corolla δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ενώ παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο απογειώθηκε από την άσφαλτο δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, οι τοπικές αρχές δεν αντιμετωπίζουν το συμβάν ως τροχαίο ατύχημα, θεωρώντας υπεύθυνο για την όλη καταστροφή τον οδηγό του ιαπωνικού sedan.

Toyota σε οροφή αυτοκινήτου

Ο τελευταίος θα κληθεί να εξηγήσει πώς κατάφερε να μετατρέψει σε ιπτάμενο ένα υπεράνω κάθε υποψίας σεντάν, ενώ στην περίπτωση που δεν καταφέρει να πείσει για τις δικαστικές αρχές για την αθωότητά του κινδυνεύει να καταδικαστεί ακόμα και για εγκληματική αμέλεια και να αντιμετωπίσει ποινή από 5 έως και 20 χρόνια φυλάκισης.

Toyota σε οροφή αυτοκινήτου
Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο βρίσκεται στην οροφή ενός σπιτιού, με την ευθύνη στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων να βαραίνει τους οδηγούς των οχημάτων.