Το  διακεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης Skywards της Emirates και η flydubai ανακοίνωσαν την έναρξη αποκλειστικής, πολυετούς συνεργασίας με τη Visa, έναν παγκόσμιο ηγέτη στις ψηφιακές πληρωμές.

Η στρατηγική συνεργασία με τη Visa θα ενισχύσει τις συνέργειες μεταξύ του προγράμματος επιβράβευσης Skywards της Emirates και των συνεργατών της σε όλες τις χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC), παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις βάσει δεδομένων, βελτιώνοντας της ψηφιοποίηση και την καινοτομία και αυξάνοντας τις εξατομικευμένες επιβραβεύσεις και τα παρεχόμενα προϊόντα των co-branded καρτών.

Παρόντες κατά την υπογραφή της συμφωνίας ήταν η Αυτού Υψηλότης Σεΐχης Αχμέντ μπιν Σαΐντ Αλ Μακτούμ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Emirates και ανώτερα στελέχη από την Emirates και από τη Visa.

Ο Δρ. Nejib Ben Khedher, Divisional Senior Vice President του προγράμματος επιβράβευσης Skywards της Emirates, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία – ορόσημο –  με τη Visa. Πρόκειται για μια στρατηγική συμφωνία, η οποία θα προσδώσει αξία στα μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας στον Κόλπο και θα ενισχύσει τη συνεργασία με τους τραπεζικούς εταίρους μας στην περιοχή. Αυτή η συμφωνία αποτελεί σημαντικό ορόσημο για το πρόγραμμα επιβράβευσης Skywards της Emirates, το οποίο συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο, παρέχοντες καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες».

Η Δρ. Saeeda Jaffar, Senior Vice President και Group Country Manager για το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου (GCC) στη Visa, πρόσθεσε: «Η έναρξη της πολυετούς, αποκλειστικής συνεργασίας μας με το πρόγραμμα επιβράβευσης Skywards της Emirates, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στο είδος του παγκοσμίως, αλλά και το μεγαλύτερο στην περιοχή, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ηγετικής θέσης που κατέχει η Visa στις συνεργασίες (cobrands) στον τομέα των ταξιδιών παγκοσμίως και σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας προς τη βελτίωση της εμπειρίας πληρωμών των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τη παγκόσμια μελέτη μας “Global Travel Intentions”, που διεξήχθη στα ΗΑΕ, το 70% των ταξιδιωτών που έρχονται από το εξωτερικό θεωρούν τις ψηφιακές πληρωμές ως αναπόσπαστο μέρος της ασφαλούς και ανταποδοτικής ταξιδιωτικής εμπειρίας. Αυτή η μεγάλης κλίμακας συνεργασία είναι ένα βήμα για την εκπλήρωση αυτής της ανάγκης, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Emirates ώστε να προσφέρουμε νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους κατόχους καρτών Visa, όχι μόνο στα ΗΑΕ αλλά σε όλα τα κράτη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC)».

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ δύο ηγετικών εταιρειών

Η στρατηγική αυτή συνεργασία μεταξύ των δύο ηγετικών εταιρειών θα προωθήσει την ανάπτυξη και των δύο οργανισμών: θα αυξήσει τις επενδύσεις στο co-brand πρόγραμμα, και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για συνεργασίες με οικονομικούς εταίρους με το πρόγραμμα Skywards της Emirates. Τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από εξατομικευμένες επιβραβεύσεις και περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες, μέσω της βελτιστοποιημένης χρήσης των δεδομένων, της τεχνολογίας και των διαθέσιμων πόρων.

Οι κάτοχοι των co-branded καρτών του προγράμματος Skywards της Emirates και της Visa έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία και αποκλειστικές προσφορές, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης Μιλίων, των εξατομικευμένων προσφορών και άλλων εμπειριών, προσαρμοσμένων στις προτιμήσεις τους.

Ένα από τα πιο αξιόλογα προγράμματα επιβράβευσης στον κόσμο

Με περισσότερα από 30 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, το βραβευμένο πρόγραμμα Skywards της Emirates αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα και αναγνωρισμένα προγράμματα επιβράβευσης στον κόσμο. Το πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών της αεροπορικής εταιρείας παρέχει στους επιβάτες τέσσερα επίπεδα αποκλειστικών προνομίων–Blue, Silver, Gold και Platinum– με κάθε επίπεδο μέλους να προσφέρει αποκλειστικά προνόμια όπως: άμεση αναβάθμιση πτήσης, check-in και επιβίβαση κατά προτεραιότητα, δωρεάν επιλογή θέσης, επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, επιλογές πληρωμής με τη μέθοδο Cash+Miles  για αγορά συναφών προϊόντων και παροχή δωρεάν ασύρματου δικτύου (Wi-Fi) καθ’ όλη της διάρκεια της πτήσης.

Όντας πρωτοπόρο στον τομέα του, το πρόγραμμα Skywards της Emirates εξακολουθεί να διακρίνεται για τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα έχει αποσπάσει περισσότερα από 50 βραβεία, ενώ πρόσφατα διακρίθηκε στις κατηγορίες “Best Earning and Redemption Ability”, στα Frequent Traveler Awards 2023, και “World’s Leading Rewards Program”, στα υψηλού κύρους World Travel Awards 2023 – διάκριση που έχει αποσπάσει 10 φορές μέσα σε 12 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: