search

LIFESTYLE

Έλτον Τζον: Ετοιμάζεται για την τελευταία του συναυλία – Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του ξεκίνησε το 2018

Ο Έλτον Τζον θα δώσει την τελευταία του συναυλία στη Βρετανία, το ερχόμενο καλοκαίρι, στο Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι

Έλτον Τζον

Ο Έλτον Τζον θα δώσει την τελευταία του συναυλία στη Βρετανία, το ερχόμενο καλοκαίρι, στο Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι, στο πλαίσιο της παγκόσμιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας του, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

Ο τραγουδιστής επιτυχιών, όπως οι «Tiny Dancer» και «Rocket Man», πραγματοποιεί εμφανίσεις ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «Farewell Yellow Brick Road», η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο 2018 αλλά στη συνέχεια διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19.

Έλτον Τζον: Θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Γκλάστονμπερι

«Με πολύ μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι ο ένας και μοναδικός Έλτον Τζον θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Γκλάστονμπερι πρωταγωνιστώντας στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ γνωστή ως Pyramid Stage (Σκηνή Πυραμίδα) το βράδυ της Κυριακής το ερχόμενο καλοκαίρι», όπως είπε σήμερα η συνδιοργανώτρια Έμιλι Ίβις.

Ο 75χρονος καλλιτέχνης δήλωσε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποσυρθεί και να αποχαιρετίσει το κοινό του στη Βρετανία από το να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο φεστιβάλ.

Έλτον Τζον: Πάνω από 50 χρόνια καριέρας με περισσότερες από 4.000 συναυλίες

Στην καριέρα του που μετράει περισσότερα από 50 χρόνια έχει δώσει περισσότερες από 4.000 συναυλίες σε πάνω από 80 χώρες.

Η πρώτη μεγάλη του επιτυχία, το «Your Song», ήταν το 1970, την ίδια χρονιά που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι στη νοτιοδυτική Αγγλία, όταν τα εισιτήρια κόστιζαν μια στερλίνα και οι παρευρισκόμενοι έπιναν δωρεάν γάλα από την φάρμα εκεί.

«Κάθε εβδομάδα μιλάω με νέους καλλιτέχνες στην ραδιοφωνική μου εκπομπή και το Γκλάστονμπερι αναφέρεται συχνά ως μια κομβική στιγμή στην έναρξη της καριέρας τους–η γνήσια, ενθουσιώδης υποστήριξη που προσφέρει το Φεστιβάλ για το καλύτερο ανερχόμενο ταλέντο είναι κάτι που ανέκαθεν θαύμαζα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του καλλιτέχνη.

Ο Έλτον Τζον ολοκλήρωσε το αμερικανικό σκέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του με ένα σόου στο στάδιο των Dodgers του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο. Τον Ιανουάριο θα εμφανιστεί στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία προτού συνεχίσει την περιοδεία του στη Βρετανία, με πρώτο σταθμό το Λίβερπουλ, τον Μάρτιο.

Διαβάστε ακόμη: