search

LIFESTYLE

Χριστίνα Κολέτσα: «Με φλερτάρουν χυδαία στα social media»

Η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε πως δέχεται επίμονο φλερτ στα social media αλλά όχι στην πραγματική ζωή

Χριστίνα Κολέτσα: «Με φλερτάρουν χυδαία στα social media»

Με αφορμή τις νέες της εμφανίσεις μαζί με τον Χρήστο Ζώτο, η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day το πρωί της Πέμπτης στον Alpha.

Μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δέχεται επίμονο φλερτ στα social media αλλά όχι στην πραγματική ζωή!

Χριστίνα Κολέτσα: «Με φλερτάρουν χυδαία και απροκάλυπτα στα social media, δεν απαντώ»

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κολέτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και απροκάλυπτα και μερικές φορές και χυδαία! Μερικές φορές και γλυκά αλλά συνήθως δεν απαντώ. Από κοντά, όμως, δεν με φλερτάρουν. Όχι».

«Αυτό που δεν βλέπατε εσείς αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε εμείς με τη Μαρία στο Asia Express ήταν πως τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals. Σε ένα ξένο σπίτι να κοιμάσαι και να είσαι με το ένα μάτι ανοιχτό, αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο πράγμα το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά. Αλλά τα βράδια πραγματικά που μέναμε τελείως μόνες μας εκεί ήταν συγκλονιστικό» πρόσθεσε η Χριστίνα Κολέτσα στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha.

Χριστίνα Κολέτσα: Γιατί δεν της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό «YouWeekly» πριν από δύο χρόνια, είχε εξηγήσει για ποιον λόγο δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια είχε κάνει μια εξαίρεση μιλώντας για τη σχέση της με τον συγγραφέα Δημήτρη Δεγαμινιώτη. «Δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είναι η πρώτη φορά που εξέφρασα ότι έχω μία σχέση δημόσια, γιατί είμαι πολύ καλά, αλλά δε θα ήθελα να δίνω συνεντεύξεις, να μιλάω για τον εαυτό μου και να αναφέρω συνέχεια κάτι το οποίο εξέφρασα κάποια στιγμή και να το αναλύω. Νομίζω πως είναι φτηνό να μιλάς συνεχώς για τη σχέση σου».

Στη συνέχεια είχε ρωτηθεί για τον αν εκείνος δεν θέλει να μιλά για τη σχέση τους. «Όχι, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη όσον αφορά τι θα πω για τον ίδιο. Εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για τις σχέσεις μου. Όλα αυτά τα χρόνια άκουγα πολλά πράγματα που ίσχυαν και πολλά που δεν ίσχυαν. Το να παραδεχτώ μία σχέση είναι φυσιολογικό, απλά δε συμφωνώ ότι κάθε φορά που «ανοίγομαι» θα πρέπει να μιλάω συνέχεια γι’ αυτό. Θα ήθελα και λίγο να το προστατεύσω».

Όσο για να θα ήθελε να κάνει παιδί κάποια στιγμή, είχε απαντήσει: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που τους έχει χτυπήσει το καμπανάκι, αλλά αν είμαι καλά με έναν σύντροφο και αποφασίζαμε να κάνουμε ένα παιδί, δε θα έλεγα όχι».

Διαβάστε ακόμη: