Ο Έλον Μασκ είναι πολύτεκνος κι αυτή είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται με την διευθύντρια της εταιρείας του Neuralink, Σιβόν Ζίλις, και τα δίδυμα παιδιά που απέκτησαν μαζί πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Τα δίδυμα Στρίντερ και Αζούρ γεννήθηκαν τον Νοέμβριο του 2021, λίγες εβδομάδες προτού ο Έλον Μασκ και η μουσικός Grimes αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Η περίπλοκη προσωπική ζωή του Έλον Μασκ περιλαμβάνει τρεις γάμους και τρία διαζύγια, εκ των οποίων τα δύο από το καθένα με την ίδια γυναίκα, και επτά παιδιά από δύο μακροχρόνιες σχέσεις καθώς και τα δίδυμα με την Ζίλις που συνέλαβαν με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ο Έλον Μασκ με την «πνευματική του σύντροφο» και τα δίδυμά τους

Ο ιδρυτής της Tesla είναι ιδιαίτερα ιδιωτικός όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά του. Κι αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τα δίδυμα που απέκτησε με την Ζίλις.

Την εικόνα δημοσίευσε ο συγγραφέας της επερχόμενης βιογραφίας του Μασκ, Γουόλτερ Άιζακσον, και δείχνει τον Έλον Μασκ με την Ζίλις και τα δύο τους παιδιά, τα οποία ήταν τότε 16 μηνών, να κάθονται σε έναν καναπέ σε εξωτερικό χώρο.

Σύμφωνα με ένα απόσπασμα που δημοσίευσε ο βιογράφος στο Time, η φωτογραφία με τον Μασκ, την Ζίλις – η οποία ήταν η πνευματική του σύντροφος στην τεχνητή νοημοσύνη από την ίδρυση του OpenAI – και τα δίδυμα τραβήχτηκε στο σπίτι της Ζίλις στο Όστιν του Τέξας.

Ποια είναι η Ζίλις

Υπενθυμίζεται πως η Ζίλις, η οποία γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά, γνώρισε τον Μασκ μέσω του OpenAI, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού έρευνας και ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης που συνίδρυσε ο Μασκ το 2015, ανέφερε το Insider. Σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Γέιλ, όπου συμμετείχε επίσης ως τερματοφύλακας στη γυναικεία ομάδα χόκεϊ επί πάγου.

Το 2015,η Ζίλις ήταν στη λίστα 30Under 30 του Forbes στην κατηγορία venture-capital και το 2017 εντάχθηκε στην εταιρεία εγκεφαλικών τσιπ του Μασκ, Neuralink, ως διευθύντρια επιχειρήσεων και ειδικών έργων, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn.

O Μασκ και η Ζίλις κατέθεσαν αίτηση τον περασμένο Απρίλιο για να αλλάξουν τα ονόματα των διδύμων προκειμένου να «έχουν το επώνυμο του πατέρα τους και να περιέχουν το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου ονόματος», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Όσο για τα άλλα παιδιά του Έλον Μασκ, προέρχονται από τις σχέσεις του με την Grimes και την πρώην σύζυγό του, την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον.

Διαβάστε ακόμη: