Αλλαγές αναμένονται στα πλάνα για το Ελληνικό, με την Lamda Development να εστιάζει στις κατοικίες και όχι στους χώρους γραφείων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου, οι εργασίες στο Ελληνικό προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και στα τέλη του 2026 θα μπορεί να υποδεχτεί τους πρώτους κατοίκους, ωστόσο αναπροσαρμόζεται ο σχεδιασμός της χρήσης των Malls.

Προτεραιότητα οι κατοικίες στο Ελληνικό

Προφανώς, η ανάπτυξη των κατοικιών στο Ελληνικό αποτελεί προτεραιότητα της εταιρείας, με τη ζήτηση να παραμένει υψηλή στα Νότια Προάστια. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την πώληση 50.000 τ.μ. έναντι 2.100 ευρώ/τ.μ., ο οποίος θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου.

Παράλληλα, στα νέα σχέδια της Lamda Development είναι η εκμίσθωση και διαχείριση των κατοικιών, ένας καινούργιος τομέας δραστηριότητας για την εταιρεία. Το πλάνο θα μπει σε εφαρμογή τα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας από τα 4 συγκροτήματα ακινήτων τα οποία θα ανεγερθούν στο Ελληνικό, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για περαιτέρω επέκταση, εκτός της περιοχής.

Ελληνικό: Τι αλλάζει στο πλάνο για τα ακίνητα και τα Malls

«Μπλόκο» στα επαγγελματικά γραφεία στο Ελληνικό

Το σχέδιο για την επαγγελματική χρήση των ακινήτων του Ελληνικού αλλάζει. Όπως δήλωσε ο κ. Αθανασίου, η Lamda Development θα επιστρέψει εκ νέου με τον σχεδιασμό τους, όταν οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. «Δεν είναι της μόδας τα γραφεία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ παρά το ενδιαφέρον οι τιμές δεν είναι ελκυστικές.

Παράλληλα, ακολουθεί και ο επανασχεδιασμός του Vouliagmenis Mall, σε ότι αφορά τη δημιουργία γραφείων. Μάλιστα, οι εν λόγω χώροι θα χρησιμοποιηθούν ως εμπορικά καταστήματα, καθώς η ζήτηση τους είναι ήδη υψηλή.

Στόχος το 2026 για το Riviera Galleria

Επιπλέον, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τα ξενοδοχεία και τα εμπορικά κέντρα, με τον κ. Αθανασίου να τονίζει ότι στόχος της εταιρείας είναι έως το 2026 να είναι επισκέψιμο το Riviera Galleria. Αντίστοιχα, σε ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωράει και η συνεργασία με την TEMES, για την ανέγερση 2 ξενοδοχείων και πολυτελών κατοικιών στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμη: