Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες και η σχέση τους, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για τον δεσμό τους, oύτε τον έχουν διαψεύσει.

Το πρωί της Πέμπτης, ρεπόρτερ της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινό Σουσού» συνάντησε την Ελένη Βουλγαράκη και τη ρώτησε για τη σχέση της, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Δεν έχω να πω κάτι. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους. Αυτό…».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό Σουσού, που ήρθαν στο φως το πρωί της Τετάρτης 3/1, η Ελένη Βουλγαράκη είναι πολύ ερωτευμένη με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο αθλητή. «Είναι μια κοπέλα που γνωρίζουμε πολύ καλά και εκείνος είναι πάρα πολύ δημοφιλής ποδοσφαιριστής, πάιζει στον Παναθηναϊκο. Μιλάμε για την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Θα κλείσει 10 Ιανουαρίου τα 24. Έχουν μία διαφορά ηλικίας…» ανέφερε ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ.

Ο Δώνης… επιστρέφει για Φορτούνη – Ετοιμάζονται αραβικές προτάσεις για Μαντσίνι & Μορόν – Εξι Σουπερλιγκάτοι παίκτες κάνουν γκελ ενόψει Ιανουαρίου στο Διευθυντήριο της Saoudi Pro League – Έλληνας μεγαλοατζέντης έχει εμπλακεί στην υπόθεση Μπρινιόλι / Ηχηρό «όχι» του Μπακασέτα σε πρόταση πώλησης του, θετική η Τράμπζονσπορ / Όλοι οι Πορτογάλοι προπονητές πετυχαίνουν στον Ολυμπιακό – Μαρτίνεθ και Κορδόν είχαν συμβόλαια με συνολικές ετήσιες αποδοχές 2,7 εκατ. ευρώ

Διαβάστε ακόμη: