Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στο πλατό του «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη σχέση που είχε με τον πρώην σύζυγό της, μέχρι και τη στιγμή που εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κομμάτι της απιστίας.

Αρχικά, για τον άνθρωπο με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη και απέκτησε παιδί, είπε: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου, μπορεί να χωρίσαμε κάποια στιγμή αλλά ήμασταν πάντα αγαπημένοι .Μέχρι και που έφυγε ήμασταν οικογένεια. Είχαμε ένα παιδί και όταν συμβαίνει αυτό, είσαι με τον άλλο οικογένεια και δεν σταματάει αυτό».

«Τον είχα απολύτως ελεύθερο» πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη.

Όσο για την απιστία, η Ελένη Καστάνη είπε: «Εννοείται θα τη συγχωρούσα την απιστία, αν δεν το καταλαβαίνω εγώ η ίδια και δεν έχει επίπτωση στη σχέση μας, τι με νοιάζει εμένα. Δεν το ξέρεις, άμα αρχίσεις και το ξέρεις, σημαίνει ότι κάτι κακό συμβαίνει στη σχέση σας».

Το καλοκαίρι, η Ελένη Καστάνη είχε μιλήσει στο «Πάμε Δανάη» για την απώλεια του άντρα της. «Επειδή έχασα το καλοκαίρι τον άντρα μου, έκανα το Breakfast@Star και γι’ αυτό τον λόγο, να μου αλλάξει τη διάθεση, να μην είμαι μέσα στο σπίτι και να σκέφτομαι και να στεναχωριέμαι και πραγματικά το κατάφεραν, γιατί πέρασα πολύ ωραία. Τον άντρα μου τον έχασα από ασθένεια, από καρκίνο. Το περιμέναμε. Η αδερφή μου ήταν ξαφνικό. Βεβαίως, τον άνθρωπό σου τον κλαις όταν μαθαίνεις ότι είναι πολύ σοβαρά στην αρχή. Στη διάγνωση ήταν ο μεγάλος θρήνος. Ως ζευγάρι είχαμε χωρίσει, αλλά είχαμε παραμείνει οικογένεια. Ήταν οικογένειά μου ο Γιάννης» είχε πει.

Ελένη Καστάνη: Βλέποντας έναν άνθρωπο, καταλαβαίνω αν είναι καλός στο σεξ

Διαβάστε ακόμη: