Η Έλενα Τσαγκρινού δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες σε stories στο Ιnstagram, όπου ζητούσε από τους διαδικτυακούς της φίλους να την ενημερώσουν για τις περιοχές, στις οποίες η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να ακουστούν οι άμεσες ανάγκες.

Αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε από την πλευρά της πως περίμενε ότι θα είχαν δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία γνωστοί καλλιτέχνες και άλλα άτομα του χώρου, για αυτές τις δραματικές στιγμές που βιώνει η χώρα.

«Από μερικούς μεγαλύτερου βεληνεκούς καλλιτέχνες παρουσιαστές περιμέναμε περισσότερη ευαισθησία περί του θέματος,  μπαίνοντας βλέποντας stories συνειδητοποιείς. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ ́ έξω αλλά έστω και αν δεν “ξυπνήσαμε” την πρώτη μέρα της καταστροφής της χώρας από τον εμπρησμό. Ας βοηθήσουμε με πληροφορίες – ευαισθητοποίηση – έστω και αργότερα . Λυπάμε τόσο μεγάλα “ονόματα” να μην έχουν ευαισθητοποιηθεί και στα social», έγραψε στο πρώτο της story.

tsagrinou_1

Στη συνέχεια αναδημοσίευσε μηνύματα ανθρώπων που έκαναν έκκληση να «ακουστούν» μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις περιοχές που μαίνονται από τις φλόγες.

Και σε μια άλλη της ανάρτηση έγραψε: «Και τέλος με την σειρά μου θα ήθελα να κοινοποιήσω κάποια σχετική πληροφορία που θέλετε να μεταφέρετε σε μεγαλύτερο εύρος κόσμου μέσα και από τα δικά μας social. Στείλτε μου – αν μπορώ να βοηθήσω με ανάρτηση story κάπου. Έλενα Τσαγκρινού με αγάπη».

tsagrinou_2

Ωστόσο, ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε ήταν και ένα μήνυμα που έγραφε: «Άμα δεν καταφέρεις να κοιμηθείς πάρε κανένα ζάναξ».

Η Έλενα Τσαγκρινού ξεκαθάρισε πως μπλόκαρε τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο instagram και απάντησε: «Όσοι θέλουνε να γράφουν αρνητικά μηνύματα στα dm ανθρώπων και εδώ, αλλά και στο Tik Tok, δεν έχω να σχολιάσω γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Η απάντηση μου είναι απλά αυτή και πάντα αυτή θα είναι».

tsagrinou_3

Διαβάστε περισσότερα