Η Έλενα Γαλύφα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ρόλο της ως “influencer”, τον γάμο της, αλλά και το θέμα της μητρότητας. Αρχικά, τόνισε ότι «ο όρος “influencer” στην Ελλάδα είναι παρεξηγημένος. Στην ουσία, ό,τι συνέβαινε σε ένα περιοδικό, πέρασε πια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι ίδιες παραγωγές, γίνονται.

Κάποτε, ρωτούσες ένα παιδί τι ήθελε να γίνει και έλεγε “τραγουδιστής ή ηθοποιός”. Τώρα, λέει “YouTuber ή influencer”. Όταν έγινε το “άνοιγμα” στο διαδίκτυο, άνοιξα ένα fashion blog ύστερα από παρότρυνση της αδελφής μου και πέτυχε», μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον 20ετή γάμο με τον σύζυγό της, που είναι ναυτικός. «Με τον σύζυγό μου, είμαι είκοσι χρόνια παντρεμένη. Είναι ναυτικός εδώ και περίπου δέκα χρόνια και είναι έξι μήνες στη θάλασσα, έξι στη στεριά. Κάθε φορά που φεύγει, είναι σαν χωρισμός. Παλιά, μιλούσαμε μία φορά τον μήνα. Το πρώτο του ταξίδι ήταν εννέα μήνες», αποκάλυψε.

Ανέφερε, επίσης, ποια είναι η φοβία της σε σχέση με τον σύζυγό της. «Η φοβία μου ήταν πάντα μήπως στη διάρκεια του ταξιδιού του, χωρίς να το θελήσω, μού τραβήξει κάποιος άλλος το ενδιαφέρον. Όταν του το είπα, μου απάντησε ότι δε θα μου το προσάψει, γιατί είναι επιλογή του να φύγει», αποκάλυψε η Έλενα Γαλύφα.

Τέλος, μίλησε για το θέμα της μητρότητας. «Θέλω να καταλάβω αν όντως επιθυμώ μέσα μου, να γίνω μητέρα. Αν συμβεί, θα το κάνω, γιατί έχω να δώσω πράγματα σε μία ψυχή», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: