Περισσότερο από 20% αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Ford Motor τον Φεβρουάριο σε σχέση με τα υποτονικά αποτελέσματα ένα χρόνο νωρίτερα.

Οι πωλήσεις της Ford Motor‘s για τον Φεβρουάριο αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 20% από τα υποτονικά αποτελέσματα ένα χρόνο νωρίτερα, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία αυξάνει την παραγωγή των pickup της σειράς F και των ηλεκτρικών οχημάτων της.

Η αυτοκινητοβιομηχανία του Ντιτρόιτ ανακοίνωσε την Πέμπτη πωλήσεις 157.606 οχημάτων τον Φεβρουάριο, αυξημένες κατά 22% σε σχέση με το προηγούμενο έτος και αύξηση 7,7% από τον Ιανουάριο. Οι πωλήσεις της Ford παρεμποδίστηκαν από προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα τον Φεβρουάριο του 2022, καθιστώντας έναν από τους χειρότερους μήνες της από το 2021.

Οι πωλήσεις των pickup της σειράς F της Ford αυξήθηκαν 22% τον περασμένο μήνα σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα, αυξάνοντας σε περίπου 55.000 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 3.600 μονάδων του ηλεκτρικού F-150 Lightning. Μέχρι στιγμής φέτος, οι πωλήσεις των pickup της σειράς F αυξήθηκαν κατά 15%.

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων της Ford συνεχίζουν να αυξάνονται, αυξημένες κατά 88% από πέρυσι. Ωστόσο, οι πωλήσεις EV εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν μόνο το 2,9% των πωλήσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας μέχρι τον Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι η αυτοκινητοβιομηχανία είχε προχωρήσει σε μείωση της τιμής του Mach-E, το οποίο είναι συγκρίσιμο με το μοντέλο Y της Tesla, κατά μέσο όρο περίπου 4.500 $, ανάλογα με το μοντέλο στα τέλη Ιανουαρίου.

Οι μειώσεις κυμάνθηκαν από $600 έως $5.900, σε σύγκριση με τις μειώσεις τιμών της Tesla έως και $13.000 στο Model Y νωρίτερα τον Ιανουάριο του 2023.

Διαβάστε περισσότερα