search

MEDIA

Οι εκπομπές που δεν θα βγουν σήμερα στον «αέρα»

Ποιές εκπομπές δεν θα βγουν σήμερα, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, στον «αέρα»

Οι εκπομπές που δεν θα βγουν σήμερα στον «αέρα»

Σε κλίμα χριστουγεννιάτικων διακοπών θα παραμείνουν και σήμερα, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από τις σειρές που θα επιστρέψουν στα μέσα του Ιανουαρίου, δεν θα προβληθούν κι αρκετές από τις εκπομπές τους.

Ποιές εκπομπές δεν θα βγουν σήμερα στον «αέρα»

Στο MEGA δεν θα βγει στον αέρα το «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και το «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα.

Στη μεσημεριανή ζώνη, δεν θα κρατήσει συντροφιά η Ελένη Μενεγάκη με το μαγκαζίνο «Ελένη», ούτε όμως ο Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live News».

Στο OPEN, αντίστοιχα, η πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με τη Μπέττυ Μαγγίρα δεν θα βρεθεί στον προγραμματισμό για την 26η Δεκεμβρίου, όπως και το «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» στη ζώνη των 14:00.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ δεν θα προβληθεί καμία ζωντανή εκπομπή. «Σήμερα», «Πρωινό Μας» (σ.σ η Φαίη Σκορδά δεν θα βγει στον αέρα όλη την εβδομάδα), «Αταίριαστοι», «Καλό Μεσημεράκι (σ.σ ούτε ο Νίκος Μουτσινάς θα βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη όλη την εβδομάδα), δεν θα βγουν στον αέρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το STAR, θα ρίξει στην αρένα σήμερα παιδικές σειρές και ταινίες. Έτσι, οι τηλεθεατές δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ούτε το «Breakfast@STAR», ούτε τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Και οι δύο εκπομπές επιστρέφουν, αύριο, στην κανονική ροή. Όσον αφορά στο «Shopping Star», δεν θα προβληθεί σήμερα, ενώ όλη την εβδομάδα θα είναι σε επανάληψη. Το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της τύχης» δεν θα βρεθεί στην απογευματινή ζώνη σήμερα, αλλά από αύριο επιστρέφει.

Χωρίς «Καλημέρα Ελλάδα» και «Πρωινό» θα είναι η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, σήμερα Δευτέρα. Αύριο, όμως, ο Γιώργος Παπαδάκης με τη Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Κορινθίου θα είναι στις θέσεις τους.

Από τη συχνότητα του ΑLPHA, θα απουσιάσουν το «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και το «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Από αύριο θα βρίσκονται κανονικά στον προγραμματισμό.

 

Διαβάστε ακόμη: