search

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Καινούργιου…ονειρεύτηκε ότι είχε σχέση με τον Μέσι: «Ήρθε στην Ελλάδα να με συναντήσει»

«Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, εξηγώντας το όνειρο που είδε στους συνεργάτες της.

Η Κατερίνα Καινούργιου...ονειρεύτηκε σχέση με τον Μέσι: «Ήρθε στην Ελλάδα να με συναντήσει»

Επηρεασμένη από το Μουντιάλ μάλλον η Κατερίνα Καινούργιου είδε στον ύπνο της τον…Λιονέλ Μέσι και δεν δίστασε να αποκαλύψει το όνειρό της με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό διεθνή ποδοσφαιριστή σε συνεργάτες και τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο τελευταίο live του J2US, μοιράστηκε το δικό της όνειρο.

Κατερίνα Καινούργιου: Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι και ήρθε στην Ελλάδα να με συναντήσει

«Να πω τι όνειρο είδα; Δεν σας κάνω πλάκα, μη γελάσετε. Επειδή διάβαζα για τον Μέσι… Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε τέλεια ελληνικά και του ‘λεγα “δεν γίνεται, είσαι παντρεμένος” και μου λέει “έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω”. Και ότι είχε έρθει στην Ελλάδα να με συναντήσει, του έλεγα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε η παρουσιάστρια.

«Και τελικά νοίκιασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό μου για να με βλέπει συνέχεια. Ό,τι να ‘ναι…» έκλεισε την περιγραφή της η παρουσιάστρια, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της.

«Τι είχες φάει πριν κοιμηθείς; Κάτι θα σε πείραξε από το φαγητό», σχολίασε με χιούμορ ο Παύλος Σταματόπουλος.

 

Διαβάστε ακόμη: