Πρωτοφανής εκβιασμός σε εργαζόμενους για την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη. «Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα, σας το έχω αποδείξει» αναφέρει ο CEO της εταιρείας.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο στο Twitter όπου παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, CEO ασφαλιστικής εταιρείας εκτοξεύει απειλές κουνώντας ακόμα και το δάχτυλό του στους εργαζόμενους της εταιρείας σχετικά με την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media, χθες επισκέφτηκε τη NOS INSURANCE SERVICES. Εκεί τον υποδέχτηκε ο CEO της εταιρείας ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να παίρνει τη σκυτάλη από τον υπουργό Ανάπτυξης και να προχωρά σε ένα πρωτοφανές κήρυγμα ενώπιον των εργαζομένων.

«Μια άνω τελεία θα βάλω εγώ. Ο υπουργός τα λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ, η δουλειά μας η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας – εγώ θα τα πω άλλη μια φορά – εξαρτάται πάρα πάρα πολύ από μια χώρα κυβερνημένη, με μία σωστή κυβέρνηση» αναφέρει στην αρχή και συνεχίζει αναφερόμενος στην περίοδο του 2015: «Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά, και θυμόσαστε τι γινόταν, και στα τηλέφωνα και με τους συνεργάτες, και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις».

«Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα, σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Και επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι επειδή κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους πρέπει να το συζητήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λιάγκας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει στο τέλος του βίντεο «Εγώ δεν παρεμβαίνω σε αυτά ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει».

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι ο επιχειρηματίας έκανε πλάκα.

Διαβάστε περισσότερα