“Όποτε έρχομαι στο Λασίθι και ειδικά στον Άγιο Νικόλαο αισθάνομαι ότι γυρίζω στο σπίτι μου, αγαπώ πολύ την περιοχή, έχω περάσει πολλά καλοκαίρια εδώ ως νεαρός” τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το λιμάνι της πρωτεύουσας του νομού Λασιθίου.

“Στις δεύτερες εκλογές θα πετύχουμε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της 21ης Μαίου», είπε ο κ. Μητσοτάκης. “Μοναδικό μας εμπόδιο είναι ο εφησυχασμός” υπογράμμισε, στρέφοντας ταυτόχρονα τα “βέλη” του προς την αντιπολίτευση, κατηγορώντας τη για μηδενισμό, κάτι στο οποίο ο κόσμος “γύρισε την πλάτη αφού νόμιζαν ότι πολιτική είναι να βρίζεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους”, εμπιστευόμενος όπως είπε το συνεπή και υπεύθυνο λόγο της Ν.Δ.. “Σήμερα αισθάνομαι ότι η κοινωνία έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Ν.Δ. κάτι που πρέπει να επικυρώσει η κάλπη στις 25 Ιουνίου, η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήταν το 2019”.

O  χαιρετισμός του  Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άγιο Νικόλαο:

Σας ευχαριστώ γι’ αυτή την εντυπωσιακή υποδοχή, σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, για τη στήριξή σας, για τον αγώνα τον οποίον κάναμε μαζί για να μπορέσει όλη η Κρήτη επιτέλους να είναι γαλάζια. Ένα προσωπικό μου στοίχημα, το οποίο καταφέραμε και κερδίσαμε μετά από πολύ αγώνα και πολλές δυσκολίες.

Θέλω να σας πω πόσο ικανοποιημένος και συγκινημένος είμαι από αυτή την υποδοχή η οποία μου έχει γίνει. Σήμερα στο Λασίθι ξεκίνησα από τη Σητεία, περάσαμε από το Μακρύ Γιαλό, πήγαμε στην Ιεράπετρα, τώρα εδώ στον Άγιο Νικόλαο.

Θα γυρίσουμε πόρτα-πόρτα, χωριό-χωριό, πόλη-πόλη και πάλι την Ελλάδα για να στείλουμε το μήνυμα της μεγάλης νίκης και στις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Γιατί, φίλες και φίλοι, στις 21 Μαΐου κάναμε ένα πρώτο μεγάλο βήμα, αλλά το βήμα αυτό δεν θα ολοκληρωθεί έως ότου πετύχουμε τον τελικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από μία σταθερή και ισχυρή αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Και αυτή η αυτοδυναμία, φίλες και φίλοι, είναι απαραίτητη σήμερα, περισσότερο απαραίτητη παρά ποτέ, διότι σήμερα η χώρα χρειάζεται μία σταθερή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να επιταχύνουμε το πολύ σημαντικό έργο το οποίο κάναμε από το 2019, από τότε που μας εμπιστεύθηκε για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός.

Και εσείς εδώ στο Λασίθι και ειδικά στον Άγιο Νικόλαο, μία πόλη την οποία προσωπικά αγαπώ πολύ, έχω περάσει πολλά καλοκαίρια εδώ ως νεαρός και αισθάνομαι πάντα ότι γυρίζω στο σπίτι μου όταν έρχομαι εδώ στο Λασίθι και ειδικά στον Άγιο Νικόλαο. Και χαίρομαι γιατί και ανάμεσά μας είναι και πολλοί φίλοι του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Αλλά αυτό το σημαντικό έργο, το αποτύπωμα του οποίου το βλέπετε ήδη εσείς στην καθημερινή σας ζωή, πρέπει να συνεχιστεί. Χαίρομαι που η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει τόσο θετικά για το νησί μας, για την Κρήτη μας. Θα έχουμε μία χρονιά ρεκόρ φέτος, ρεκόρ στις αυξήσεις, ρεκόρ στα έσοδα.

Όλα αυτά δεν έτυχαν, πέτυχαν. Ήταν αποτέλεσμα μίας πολύ συστηματικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία στήριξε τον τουρισμό, τη βαριά μας βιομηχανία, αύξησε τα εισοδήματα, έφερε πολλές νέες επενδύσεις, κράτησε την κοινωνία και ειδικά τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες όρθιους στη δύσκολη εποχή του κορονοϊού, για να μπορούμε σήμερα να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα