Το άστρο του Μπρούνο Φερνάντες έλαμψε εκτυφλωτικά στο Γκούντισον Παρκ. Ο Πορτογάλος πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πήρε από το… χεράκι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την οδήγησε στη νίκη με 3-1 επί της Έβερτον. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» μακριά από το Ολντ Τράφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ, γεγονός που φαίνεται να δίνει παράταζη ζωής στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 19ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Μπερνάρντ με ωραία κίνηση και σουτ στη γωνία του Ντε Χέα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η φάση ξεκίνησε από βολέ του τερματοφύλακα των «Ζαχαρωτών», Τζόρνταν Πίκφορντ.
Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Μπρούνο Φερνάντες. Πρώτα, με άπιαστη κεφάλια στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από σέντρα του Σο, και εν συνέχεια, επτά λεπτά αργότερα με σέντρα που είχε προορισμό το κεφάλι του Ράσφορντ, ωστόσο κατέληξε στα δίχτυα του Άγγλου τερματοφύλακα της Έβερτον.
Το τελικό 3-1 υπέρ της Γιουνάιτεντ πέτυχε ο Έντινσον Καβάνι με πλασέ, μετά από ασίστ του Φερνάντες στις καθυστερήσεις του ματς.
Έβερτον: Πίκφορντ, Ντιν, Κόουλμαν, Κιν, Χολγκέιτ, Άλαν, Σίγκουρντσον (67’ Ιβόμπι), Ντουκουρέ, Μπερνάρντ, Χάμες Ροντρίγκες, Κάλβερτ Λιούιν.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο (67’ Τουνζέμπε), Γουάν Μπισάκα, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Μάτα (81’ Πογκμπά), Ράσφορντ, Φερνάντες, Μαρσιάλ.