Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για τη νεολαία της περιοχής των Μεσογείων οργανώνεται υπό την καθοδήγηση του βουλευτή Ανατολικής Αττικής της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

Ο βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, ασχολείται χρόνια με τον κλασικό αθλητισμό, είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, ενώ και ο γιός του, Αννίβας, διακρίνεται σε υψηλό επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με πολλές επιτυχίες στη σφαιροβολία

Μετά από πρωτοβουλίες του μαχητικού βουλευτή, είναι πλέον γεγονός το 1ο Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού «Μεσόγεια» για παιδιά, που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Σπάτων στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στο 1ο φεστιβάλ κλασικού αθλητισμού αναμένεται μεγάλη συμμετοχή νεολαίας αλλά και πολλές δράσεις

όπως δενδροφύτευση, θεατρικές παραστάσεις, ανακύκλωση, σεμινάρια για τη μεσογειακή διατροφή και την οδήγηση, στίβοι μάχης τύπου «Survivor», ενώ θα τραγουδήσει και η Τάμτα.

1ο φεστιβάλ κλασικού αθλητισμού

Φυσικά, θα διεξαχθούν και πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα του κλασικού στίβου. Αναμένεται μεγάλη παρουσία και των δημάρχων της περιοχής.

Ο Βασίλης Οικονόμου είναι ο μόνος βουλευτής της περιοχής που αναλαμβάνει και διοργανώνει τέτοιες πρωτοβουλίες καθώς είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής και η δράση του στην περιοχή είναι αδιάλειπτη.

Βασίλης Οικονόμου: «Φουλ επίθεση» για το Νοσοκομείο Μεσογείων

Διαβάστε ακόμη: