Το πρώτο καλοκαίρι ως ελεύθερη έζησε φέτος η Ίλαρι Μπλάζι. Έπειτα από 17 χρόνια γάμου η διάσημη Ιταλίδα μοντέλο και παρουσιάστρια δεν είναι πλέον μαζί με τον εμβληματικό αρχηγό της Ρόμα, τον Φραντσέσκο Τότι, αλλά δείχνει πως έχει αλλάξει κεφάλαιο στη ζωή της.

Το ζεύγος δεν είναι πλέον μαζί αλλά τους ενώνουν τα τρία παιδιά τους και η Ίλαρι έχει δηλώσει πως θα μοιράσει τη ζωή της από εδώ και πέρα ανάμεσα σε Μιλάνο (δουλειές) και Ρώμη (σπίτι των παιδιών της).

Η Ίλαρι Μπλάζι που είναι κάθε μέρα θέμα στα ιταλικά ΜΜΕ «χτύπησε» στο φινάλε του καλοκαιριού με μια φωτογραφία στην οποία είναι τόπλες και «άναψε» φωτιές.

Η 41χρονη ξεκίνησε τις διακοπές της στις αρχές του καλοκαιριού με την αδελφή της και τα παιδιά της στην Τανζανία, συνέχισε μόνη τις στις ιταλικές Άλπεις για να σκεφτεί και ολοκλήρωσε και πάλι στις παραλίες της χώρας της όπου εθεάθη και πάνω σε καταμαράν.

Η Μπλάζι και ο Τότι έχουν αναθέσει στους δικηγόρους τους τα του διαζυγίου και όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Σεπτέμβριο. Πάντως ο Τότι συνεχίζει τη ζωή του με την Νοέμι Μπόκι η οποία ήταν και η «πέτρα του σκανδάλου».

Διαβάστε ακόμη: