Το «τέλειο έγκλημα, δεν υπάρχει» λένε. Μπορεί ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, να κατάφερε για 37 ημέρες να «ξεγελάσει» τις Αρχές, αλλά και την κοινή γνώμη που παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον την υπόθεση από τα Γλυκά Νερά, υπήρξαν όμως σημαντικά στοιχεία και κενά τα οποία δεν μπορούσε να καλύψει και η ομολογία ήταν «μονόδρομος».

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει.

Ο 32χρονος πιλότος ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη Καρολάιν του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που οδήγησαν στην ομολογία - Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της Καρολάιν, είναι ο δολοφόνος της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία και τα «κενά» που «οδήγησαν» τον 32χρονο στην ομολογία

Οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τις αρχές στην ενοχή του.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής:

  • Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Παράλληλα, η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 π.μ. η λειτουργία της κάμερας στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Ωστόσο, οι «ληστές» ήρθαν πολύ αργότερα, σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.
  • Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.
  • Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους «δράστες», φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα. Ειδικότερα, κατά πληροφορίες, εφαρμογή στο κινητό του δείχνει ότι έκανε βήματα την ώρα που θεωρητικά ήταν λιπόθυμος, από τις 4:50 το πρωί μέχρι τις 6:20, που δήλωσε αρχικά ότι συνήλθε. Επίσης, κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.
  • Επιπρόσθετα, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει τους παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.