Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο πιλότο να ομολογεί την πράξη του.

Δολοφονία της Καρολάιν: το χρονικό της ομολογίας

Η αστυνομία προχωρά στη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του για τη δολοφονία της γυναίκας του Καρολάιν. Ανακρινόταν επί οκτώ ώρες  και ισχυρίσθηκε ότι η Καρολάιν του είπε ότι θα έφευγε με το παιδί.

Ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν, ο άνδρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Θόλωσα, την έπνιξα και σκηνοθέτησα τη ληστεία»

Στην ερώτηση δε, γιατί δεν το είπε μέχρι σήμερα και έπαιξε όλο αυτό το θέατρο απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την κατάληξη του παιδιού του, που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Μετά την πολύωρη κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ, αφότου είχε μεταφερθεί εκεί από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν, ο πιλότος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης.

Τις τελευταίες ώρες, ο ίδιος εξεταζόταν με την ιδιότητα του βασικού υπόπτου, καθώς τα στοιχεία των Αρχών δεν «έδεναν» το σενάριο της ληστείας που είχε υποστηρίξει ο ίδιος.

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Η εξιχνίαση για τη δολοφονία της Καρολάιν ανακοινώθηκε επίσημα από την αστυνομία:

Πως ξεκίνησαν όλα..

Η απόλυτη ευτυχία που καταγραφόταν στις στιγμές που η μόλις 20 ετών Καρολάιν Κράουτς και ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μοιράζονταν στα social media έκρυβαν την πραγματικότητα και «θόλωναν» επί 37 μέρες την εικόνα σε ένα από τα πλέον πολύκροτα εγκλήματα των τελευταίων ετών.

Ο συντετριμμένος σύζυγος, ο άνθρωπος που δεν άφηνε από τα χέρια του την ενός έτους Λυδία, φτάνοντας να πει στον επικήδειό του ότι «λυπάται που δεν θα γνωρίσει πόσο υπέροχη μανούλα είχε», είναι αυτός που την την έχει στερήσει.

Η σχέση ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι είχε διαταραχθεί τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Η Καρολάιν φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και να φύγει μαζί με το μωρό, πράγμα που εκείνος δεν δεχόταν.

Το μοιραίο βράδυ της 10ης προς την 11η Μαϊου η Καρολάιν βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό τους, στη σοφίτα της μεζονέτας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σαλόνι, μαζί με το μωρό, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την τελευταία εικόνα που έχει καταγράψει η κάμερα στις 12.30, πριν αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης πράγμα που έγινε περίπου μία ώρα αργότερα. Το ζευγάρι φέρεται ότι αντάλλασσε μηνύματα.