Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ στην ηλικία των 44 ετών ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης.

Ο Βασίλης Τοκάκης είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο τα τελευταία δύο χρόνια. Είχε εκδόσει μάλιστα και βιβλίο με τίτλο «Άνοιξη μυαλού» στο οποίο ουσιαστικά περιέγραφε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια και τις σκέψεις του από τη διάγνωσή του και μετά. Τα έσοδα του βιβλίου διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Έφυγε από την ζωή ο Βασίλης Τοκάκης έπειτα από «μάχη» με τον καρκίνο

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουλίου, στην ηλικία των 44 ετών, ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης.

Βασίλης Τοκάκης: Η πορεία του

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2015, η υπογραφή του Τοκάκη ήταν καθοριστική για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη: αν και είχε δηλώσει πως δεν συμφωνεί μαζί του πολιτικά, αποτέλεσε την 50η υπογραφή ώστε να του δώσει το δικαίωμα της υποψηφιότητας.

Για τη μάχη που έδινε ο Βασίλης Τοκάκης, είχε μιλήσει πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και ο γνωστός ηθοποιός και αδερφός του, Θάνος Τοκάκης.

Ο Θάνος Τοκάκης, ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει μέσα από τη σειρά του Mega «50-50» είπε χαρακτηριστικά για τον αδερφό του«Στην δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο «Άνοιξη μυαλού». Είναι ένα ημερολόγιο. Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πού δύσκολος καρκίνος και ξεκίνησε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook», και συνέχισε:

«Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρίσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο. Δεν είμαι αντικειμενικός αλλά ήταν αλλιώς να τα βλέπεις σε βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει».